Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 985 kJ / 235 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,21 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 58,63 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 7. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smothies třešně, černý rybíz, rýmovník
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pP6Q
Moje poznámka
Smothies třešně, černý rybíz, rýmovník
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pP6Q
Nejnovější recepty
Zabaglione s jahodami
Přidáno před 4 hodinami
Drůbeží játra na rajčatech s opečenou polentou
Přidáno před 9 hodinami
Spicy chicken tenders
Přidáno před 11 hodinami
Jednoduché řezy s kakaovým krémem
Přidáno před 14 hodinami
Toast à la turecká vejce cilbir
Přidáno 31. 5. 2025 12:12
Brambory v pažitkové omáčce se sýrem
Přidáno 30. 5. 2025 15:37
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rebarborový koláč s tvarohem a skořicí
martiline před 2 hodinami
Krkovička na houbách sušených a nakládaných
MarcelaPa před 3 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Irena_Hrr před 4 hodinami
Rychlý čočkový salát
Cejenka před 4 hodinami
Medová kuřecí prsa
Gustavo před 5 hodinami
Omáčka z hlívy ústřičné
Renefer před 5 hodinami
Jahodová zmrzlina
Vilem1 před 6 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
Cejenka před 6 hodinami
Rychlé tvarohové knedlíky
Jana Jurikova před 7 hodinami
Ředkvičková pomazánka s pomazánkovým máslem
Lenina 123 před 8 hodinami
Tématické fráze:
rýmovník recepty,
rýmovník,
rýmovník recept,
smoothie z černého rybízu,
smoothie z třešní,
smoothie trešně,
smoothie cerny rybiz,
černý rybízový recepty,
rybíz smoothie,
smoothie recepty černý rybíz,
smoothie s černým rybízem,
smoothie z josty,
co je rýmovník,
rýmovník-recept,
smoothie rybíz,
smoothie s červeným rybízem,
smoothie recepty třešně,
recept smoothie s třešně,
smothiez rybizu,
recept smoothie s cerny rybiz
Suroviny:
třešně,
rybíz černý,
voda,
med,
rýmovník
Komentáře (3)