Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 267 kJ / 3 171 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 287,34 g |
Tuky | 20,20 g |
Vláknina | 17,90 g |
Cholesterol | 578 mg |
Sodík | 638 mg |
Sůl | 1,62 g |
Sacharidy | 421,87 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 7. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí risotto z české kantýny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E0m4
Moje poznámka
Kuřecí risotto z české kantýny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E0m4
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno před 1 hodinou
Jelení závitky
Přidáno před 2 hodinami
Cuketovo-kedlubnová polévka
Přidáno před 3 hodinami
Domácí kečup z trouby (méně pracný)
Přidáno před 4 hodinami
Kynutý makový závin se švestkami
Přidáno před 4 hodinami
Omeleta se zeleninou a šunkou
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Segedínský guláš
Jiri_N. před 16 minutami
Papriková pasta
lpinkas@seznam.cz před 29 minutami
Houbové rizoto
Konstantin. před 36 minutami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Konstantin. před 36 minutami
Vepřová pečeně s batáty, cibulí a jablkem
Konstantin. před 39 minutami
Debrecínská hrachová polévka
Mici76@seznam.cz před 1 hodinou
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Sahula před 1 hodinou
Guláš SPECIÁL
Sahula před 1 hodinou
Kuřecí prsa s cizrnou, olivami a rajčatovou omáčkou
AnnaKrizova před 1 hodinou
Polévka z dýně hokkaido
AnKo312 před 3 hodinami
Tématické fráze:
risoto ital v kuchyni,
české rizoto,
risotto,
risotto recept,
italske risotto,
mokré rizoto,
ceske rizoto recept,
kureci rizoto,
rizoto ceske,
kureci rizotto,
italske kureci rizoto,
risotto s kurecim masem,
rissoto s kurecim masem,
kurici risotto recepty,
rysoto,
rizoto,české,
recepty na rizoto,
rissoto recept,
kuřecí rizo,
recept rissoto s kurecim
Suroviny:
rýže arborio,
prsa kuřecí,
vývar,
cibule,
víno,
olej olivový,
máslo,
parmazán,
pepř černý,
sůl,
petrželka,
koření houbová variace
Komentáře (31)
A ten nový název se mně, rejpalovi, moc líbí. Znal jsem dost kantýn i závodních jídelen, a konečně ať se bývalí socialističtí vojáci vysloví o kvalitě jídla na vojně. Já nikdy špatné nepotkal. To že mi někdy něco nechutnalo, no co, chutnalo to jiným, je to teda chyba moje. Srdečně zdravím.
A budu mít radost, když recept někdo realizuje, jako ostatně vždy.
Jinak se mi líbí názor Majky/nereg/,takhle se na Topky dívám i já.
Mám takový pocit, že se tu snaží někdo někoho vyprovokovat. A čeká, kdo se toho chytne