Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 267 kJ / 3 171 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 287,34 g |
Tuky | 20,20 g |
Vláknina | 17,90 g |
Cholesterol | 578 mg |
Sodík | 638 mg |
Sůl | 1,62 g |
Sacharidy | 421,87 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 7. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí risotto z české kantýny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E0m4
Moje poznámka
Kuřecí risotto z české kantýny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E0m4
Nejnovější recepty
Rohlíky I
Přidáno před 3 hodinami
Lilek s bazalkovým dipem
Přidáno před 3 hodinami
Veka z kefíru
Přidáno před 3 hodinami
Nejlepší povidla
Přidáno před 9 hodinami
Vepřová panenka na žampionech se špenátem
Přidáno před 13 hodinami
Tagliatelle s cuketou a rajčaty
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
alcerm před 38 minutami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
High-5 před 1 hodinou
Gnocchi se špenátem a lososem
LenkaVojtechova před 1 hodinou
Hrníčkový ovocný koláč
Lucie Hertlova před 1 hodinou
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem
Mika1307 před 1 hodinou
Vláčná mramorová bábovka
Amater.fillip před 1 hodinou
Koláčky z tvarohu
Atairka před 1 hodinou
Tvarohový koláč s ostružinami
A.dus před 2 hodinami
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
monona před 2 hodinami
Pomazánka z hokkaido dýně, s pažitkou a křenem
ZboSy před 3 hodinami
Tématické fráze:
risoto ital v kuchyni,
české rizoto,
risotto,
risotto recept,
italske risotto,
mokré rizoto,
ceske rizoto recept,
kureci rizoto,
rizoto ceske,
kureci rizotto,
italske kureci rizoto,
risotto s kurecim masem,
rissoto s kurecim masem,
kurici risotto recepty,
rysoto,
rizoto,české,
recepty na rizoto,
rissoto recept,
kuřecí rizo,
recept rissoto s kurecim
Suroviny:
rýže arborio,
prsa kuřecí,
vývar,
cibule,
víno,
olej olivový,
máslo,
parmazán,
pepř černý,
sůl,
petrželka,
koření houbová variace
Komentáře (31)
A ten nový název se mně, rejpalovi, moc líbí. Znal jsem dost kantýn i závodních jídelen, a konečně ať se bývalí socialističtí vojáci vysloví o kvalitě jídla na vojně. Já nikdy špatné nepotkal. To že mi někdy něco nechutnalo, no co, chutnalo to jiným, je to teda chyba moje. Srdečně zdravím.
A budu mít radost, když recept někdo realizuje, jako ostatně vždy.
Jinak se mi líbí názor Majky/nereg/,takhle se na Topky dívám i já.
Mám takový pocit, že se tu snaží někdo někoho vyprovokovat. A čeká, kdo se toho chytne