Postup přípravy
Máslo sice vyjde dráž,ale pocit,že jsem ho dělala doma je báječný.
Zveřejněno 23. 2. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí máslo od Moschus z domácí pekárny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xkpn
Moje poznámka
Domácí máslo od Moschus z domácí pekárny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xkpn
Nejnovější recepty
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 5 hodinami
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 7 hodinami
Brynzové halušky
Přidáno před 9 hodinami
Sýrové placky
Přidáno před 12 hodinami
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 13 hodinami
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 14 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Květáková polévka
Eva_H před 1 hodinou
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 3 hodinami
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 4 hodinami
Svačinové sendviče
Kajkajak před 4 hodinami
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 5 hodinami
Jarní salát
Kajkajak před 6 hodinami
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 6 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 7 hodinami
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 7 hodinami
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 7 hodinami
Tématické fráze:
vyroba domaciho masla,
výroba másla,
jak vyrobit máslo,
výroba másla z domácího mléka,
výroba másla ze smetany,
domácí smetana,
jak se dělá máslo,
forma na máslo,
jak udělat máslo,
nekynuté langoše,
máselnice na výrobu másla,
formy na máslo,
jak vyrobit máslo z mléka,
jak se dělá domácí máslo,
prodej domácího másla,
máslo ze smetany,
máslo ze šlehačky,
jak si vyrobit máslo,
výroba másla z mléka,
máslo recept
Komentáře (23)
Podmáslí pak využívám při pečení místo mléka...
Smetana se může předem mírně osolit lépe pouští tekutinu. Zároveň však nevyšlehat úplně dotuha, maže se pak špatně i při pokojové teplotě.
Předpokládala jsem, že biomléko je také max.3,5%, ale z bio farem a tudíž z něj máslo nelze udělat. Pokud je však se smetanou, pak lze ze sebrané smetany máslo vyrobit.
Dobrou chuť
ďakujem za fantastický tip