Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 596 kJ / 1 099 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,46 g |
Tuky | 18,64 g |
Vláknina | 10,32 g |
Cholesterol | 435 mg |
Sodík | 97 mg |
Sůl | 0,22 g |
Sacharidy | 184,08 g |
Postup přípravy
Dobrou chuť :-)
Zveřejněno 24. 2. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tvarohové rohlíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BBVn
Moje poznámka
Tvarohové rohlíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BBVn
Nejnovější recepty
Bábovka z cukety
Přidáno před 54 minutami
Meruňková zmrzlina s tvarohem a toppingem
Přidáno před 11 hodinami
Meruňkový páj
Přidáno před 14 hodinami
Třešňový džem s griotkou
Přidáno před 16 hodinami
Rebarborový džem s hodně zralými jahodami
Přidáno před 16 hodinami
Pikantní angreštový džem s ostružinami
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborový chleba III.
Jara24 před 47 minutami
Mini Pavlova
MichaelaM před 2 hodinami
Šneci z listového těsta
Kava 2 před 9 hodinami
Meruňkový koláč s drobenkou
AndreaAbb před 12 hodinami
Hop do vody - přílohové noky
hanaw před 13 hodinami
Cuketová omáčka na špagety
rejt9 před 14 hodinami
Babiččiny tvarohové šátečky s tvarohem
Olympus před 16 hodinami
Propadlá pudinková buchta s jahodami
collins před 16 hodinami
Vdolky naší holky
Martina S. před 18 hodinami
Tématické fráze:
rohlíčky s tvarohem,
rohlíčky z tvarohového těsta,
tvarohové buchty,
kynuté buchty s Majolkou®,
kynute testo s Majolkou®,
tvarohové těsto na rohlíčky,
kynuté tvarohové těsto,
buchty s Majolkou®,
svatomartinské rohlíčky video,
rohliky s tvarohem,
tvarohové rohlíčky s marmeládou,
tvarohové těsto kynuté,
nekynuté svatomartinské rohlíčky,
moučník metro,
buchty tvarohové,
tvarohovérohlíčky,
tvarohové rohlíky recept,
tvarohové kynuté buchty,
tvarohový rohlíček,
buchta z Majolky®
Suroviny:
mouka hladká,
mouka polohrubá,
tuk,
sůl,
droždí,
cukr krupice,
mléko,
tvaroh měkký,
žloutek,
cukr,
rozinky
Komentáře (22)
Někdy s epak ještě těsta před pečením nechávají odstát, nebo samotné těsto před zprácováním do tvaru nechává kynout, ale to u tohodle není potřeba. Po vykynutí kvásku ho zapracovat do ětsta, upatlat rohlíčky a šup s tím do trouby