Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 714 kJ / 649 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 106,11 g |
| Tuky | 12,73 g |
| Vláknina | 8,20 g |
| Cholesterol | 479 mg |
| Sodík | 338 mg |
| Sůl | 0,77 g |
| Sacharidy | 24,50 g |
Postup přípravy
2 minuty podusíme a nakonec zakápneme červeným olejem a čínským octem.
Okamžitě podáváme.
Poznámka:
Stejný postup platí i pro vepřové maso, ale kuřecí je méně náchylné ke ztvrdnutí vlivem delší tepelné úpravy.
Já rozmíchám práškový škrob přímo ve vejci.
Maso může být v lednici nachystáno i několik hodin; než se vám uvaří rýže, jídlo bleskově dohotovíte.
Uvedené časy jsou maximální; zelenina bude „na zub“ a maso bude šťavnaté.
Mějte na paměti, že toto jídlo nemá mít šťávu.
Zdroj:
D. Klíma: Čínská kuchyně (upraveno)
Zveřejněno 29. 8. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čínská kuchyně: LA´C
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Llpj
Moje poznámka
Čínská kuchyně: LA´C
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Llpj
Nejnovější recepty
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno před 3 hodinami
Speciální bramborový sálát
Přidáno před 3 hodinami
Kulajda se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 4 hodinami
Cookies s bílou a mléčnou čokoládou
Přidáno před 6 hodinami
Krémové těstoviny s kuřecím masem, žampiony a špenátem
Přidáno před 6 hodinami
Pudinkové řezy se smetanovým krémem
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Katův šleh a bramboráčky
scorpioon01 před 29 minutami
Výborné lasagne
1.Ditouche před 47 minutami
Rychlá thajská kari polévka s krevetami
blazeklubos57 před 1 hodinou
Obrácená jablková roláda
MarieP před 1 hodinou
Polévka šup-šup
Loiza před 3 hodinami
Asijské kuřecí nudličky
Suumaa před 3 hodinami
Citronová buchta s tvarohem
romanka1009 před 3 hodinami
Králík pečený s bůčkem
radekfiala před 3 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
7ivana před 4 hodinami
Tématické fráze:
recepty čínské kuchyně,
čínská kuchyně recepty,
čínská kuchyně,
recepty na čínské jídla,
kuře lac,
čínská kuchyně kuřecí maso,
cinska jidla,
recepty na čínská jídla,
čínské jídlo,
čínská kuchyně vepřové recepty,
čínská jídla recepty,
recepty na čínské jídlo,
čínské jídlo recepty,
čina jídlo recepty,
čínské jídla,
čínské jídlo recept,
čínské recepty,
jídlo čína,
recepty čínská kuchyně,
kureci lac
Suroviny:
maso kuřecí,
vejce,
škrob,
sádlo,
kapie,
cibule,
víno,
omáčka sojová,
wei-su,
sůl,
olej,
ocet
Komentáře (4)
I vy filuto jeden neregistrovanej! Evidentně nemáte hlavu jenom na čepici