Čína wok s jasmínovou rýží
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 7 968 kJ / 1 904 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 411,65 g |
Tuky | 18,70 g |
Vláknina | 4,80 g |
Cholesterol | 963 mg |
Sodík | 978 mg |
Sůl | 2,45 g |
Sacharidy | 19,95 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Čínu podáváme s jasmínovou rýží.
Přeji dobrou chuť :)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 10. 2017 11:53
maso ať je jakékoliv na čínu by se mělo nejdříve promíchat se škrobema a potom s bílkem. To dává tomu masu tu pravou klouzavou strukturu i když je krásně osmažené.Nikdy bych do pánve nedal maso bez této úpravy. to co vidím na obrázku silně připomíná lečo.
9. 10. 2017 11:51
MiskaM: pokud jste použila škrob i glutamát, je potřeba to rozepsat srozumitelně (na samostatné řádky) - prosím, opravte si to
9. 10. 2017 11:37
casino: tak příště napíšu jen bramborový škrob to bude snad stačit ne
9. 10. 2017 11:34
Čína wok s jasmínovou rýží
No, pod název "čína" se schová kdeco jak v surovinách, tak v postupu...
MiskaM:
"bramborový škrob (glutamát)"
Jak je to tedy s tím glutamátem?
Já vím, že víte ale proč to tak blbě píšete, he?
No, pod název "čína" se schová kdeco jak v surovinách, tak v postupu...
MiskaM:
"bramborový škrob (glutamát)"
Jak je to tedy s tím glutamátem?
Já vím, že víte ale proč to tak blbě píšete, he?
9. 10. 2017 11:15
bofinka: škrob se dává aby se s nim zahustila jidla nekdy použiju jíšku ale do Číny jsem dala škrob ten davam často
9. 10. 2017 11:11
Neco jako dusene maso na zelenine, zahustene skrobem .
Co znamena v surovinach - bramborovy skrob (glutamat)? Skrob je zahustovadlo, glutamat dochucovadlo, ktere muze nahradit max. sul, ale rozhodne nezahusti omacku .
Co znamena v surovinach - bramborovy skrob (glutamat)? Skrob je zahustovadlo, glutamat dochucovadlo, ktere muze nahradit max. sul, ale rozhodne nezahusti omacku .
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bagety s grahamovou moukou
Přidáno před 4 hodinami
Slaný koláč s vinnou klobásou
Přidáno před 5 hodinami
Vepřové kousky v zakysaném těstíčku
Přidáno před 16 hodinami
Pomazánka s Feta sýrem a bylinkami
Přidáno před 19 hodinami
Svítek do polévky s medvědím česnekem a parmezánem
Přidáno před 21 hodinami
Květákové kari s malými, drobnými fazolemi v tomatě
Přidáno 18. 3. 2024 07:45
Právě bylo uvařeno:
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Panova uvařila před 7 sekundami
Květáková polévka s kedlubnou
Smirny uvařila před 3 minutami
Bramborové lupínky
janatka uvařila před 8 minutami
"Bramborový placky se škvarkama"
janatka uvařila před 11 minutami
Pohanková polévka s houbami a klobásou
Iveta. uvařila před 1 hodinou
Zelný salát do zásoby
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Veselé jednohubky
Fitulka uvařil před 1 hodinou
Sebevrahova kuřecí játra
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Bramborové růžičky
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Koláče z majonézy
janatka uvařila před 1 hodinou
Přečtěte si Zobrazit více
Babiččiny bramborové placky: Jednoduché jídlo, na které stačí tři ingredience, je třeba hlídat správný poměr brambor a mouky
Velikonoční trhy v Praze provětrají peněženku: Langoš za 160 Kč, perníčky stojí 250 Kč a marcipán je za 300 Kč
Buchty po ránu: Noblesní medová bábovka Josefa Maršálka je vláčná díky jablkům, voní karamelem a její chuť je nadpozemská
Další recepty
Tématické fráze: cina wok wok cina čína s rýží kuřecí wok omáčka k rýži wok panev s rýží pravá čína s rýží recepty kureci čína s ryzi pravá čína s rýží wok cina recept jiska do číny čína na wok úprava zeleniny wok čína s rýži recept recept s ryzi čína vok wok omáčka s ryzí ryze s činou recept čína s rýží recept na pravou čínu
Suroviny: prsa kuřecí, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá zelená, paprika čerstvá žlutá, protlak rajčatový, pórek, zelená nať, rajče cherry, škrob bramborový, voda, sůl, pepř, kukuřice
Čína wok s jasmínovou rýží
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qEv2
6 názorů