Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 898 kJ / 215 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,67 g |
Tuky | 1,56 g |
Vláknina | 14,88 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 31 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 37,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Letní polévka z tykve
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JN5P
Moje poznámka
Letní polévka z tykve
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JN5P
Nejnovější recepty
Tvarohový chia pohár s ostružinami a čokoládou
Přidáno před 10 hodinami
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 14 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 20 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 21 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno 2. 9. 2025 06:00:02
Burek z rýžového papíru
Přidáno 2. 9. 2025 05:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hustá žampiónová omáčka s kuřecími nudličkami
daniela1262 před 1 hodinou
Plovdivské maso
Andyzvesnice před 11 hodinami
Pekáček s cuketou
Andyzvesnice před 11 hodinami
Trenčiansky párek s fazolí po domácku
Andyzvesnice před 11 hodinami
Vepřové ragú na víně a zelenině
Andyzvesnice před 11 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Andyzvesnice před 11 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
VPetr před 12 hodinami
Svíčková na smetaně
luciehorakova148 před 12 hodinami
Krkovička po farářsku
Olympus před 12 hodinami
Salát z červené řepy, cibule a jogurtu
Eva z HK před 13 hodinami
Tématické fráze:
polévka z tykve,
polévky z tykve,
polévka z tykve hokaido,
tykev hokkaido recepty,
tykve,
polevka z tekvice,
polívka z tykve,
tykev polévka,
tykev recepty polévky,
polívka z tykev,
polivka z tekvice,
hokajdo tykev,
polevka z cukině,
polévka s tykví,
recept na polévku z tykve,
cukina hokajdo,
tykev,
polivka v tekvici,
polévka z tykve hokkaido,
polévka ze zelené tykve
Suroviny:
cuketa,
cibule,
olej,
sůl,
paprika,
rajče,
podravka,
voda,
Komentáře (10)
A potom, tento web je hlavne o varení...Názorom pána Jardu sa preto nevzrušujem.
Ja osobne hokkaido nepoznám, varím z tekvice s bielym vnútrajškom, "mäsom". Ak máš prerastené cukety, som presvedčená, že výsledok bude identický. Ja na plantáži cukety nemám, ale ak ma niekto obdaruje takou väčšou, používam ako tekvicu.
Zdravím!
Na zahradě nám zrají dýně hokkaido, pokud bych tuhle polévečku dělala, musím tu dýni v ní rozvařit (rozmixovat)