Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 735 kJ / 415 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,38 g |
Tuky | 18,27 g |
Vláknina | 9,60 g |
Cholesterol | 54 mg |
Sodík | 81 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 47,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 8. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Slepice v paprikové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nP3D
Moje poznámka
Slepice v paprikové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nP3D
Nejnovější recepty
Cuketová marmeláda
Přidáno před 3 hodinami
Selská polévka s kroupami
Přidáno před 5 hodinami
Švestkový koláč s marcipánem
Přidáno před 11 hodinami
Mřížkový povidlový koláč
Přidáno před 23 hodinami
Polévka s ratatouille
Přidáno 25. 8. 2025 20:00:37
Maso na špejli
Přidáno 25. 8. 2025 19:57:24
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá ořechová bábovka
MamaHana před 44 minutami
Kuřecí nudličky v omáčce s hráškem
MamaHana před 45 minutami
Chutné vafle
Kubabuba14 před 1 hodinou
Sterilovaná rajčata na všechno
olivka před 2 hodinami
Hrníčková cuketová buchta
DitaB před 2 hodinami
Světlý korpus
Myroslava před 2 hodinami
Vepřová panenka s gnocchi a špenátem
RaeRea před 4 hodinami
Cuketové palačinky z kefíru
Bretik před 4 hodinami
Domácí sušená rajčata TOP
petrjkt před 4 hodinami
Švestkové knedlíky (z tvaroho-brambor.těsta)
Palenka před 5 hodinami
Tématické fráze:
slepice recepty,
vařená slepice na paprice,
recepty co ze slepice,
omáčka z vařené slepice,
omáčky recepty,
omačka k vařené slepici,
slepice těžká recepty,
omáčka smetanová ke slepici vařené,
slepice recept,
omáčka slepice na smetaně,
omáčka ze slepice,
kuře v smetanové paprikové omáčce,
čína z vařené slepice,
recepty z vařené slepice,
slepice na paprice recept,
slepice na smetaně s paprikou,
vaření, slepice, na, paptice,
paprikáš z vařené slepice,
slepice na paprice jiny recept,
omáčky ze slepice
Suroviny:
slepice,
vývar slepičí,
paprika čerstvá červená,
máslo,
olej,
cibule,
paprika čerstvá červená,
protlak rajčatový,
smetana zakysaná,
mouka hladká,
sůl,
pepř,
cukr
Komentáře (7)
Nemusíme
Nejlepší je maso obrat, nasekat na menší kousky a v závěru povařit.
Děláme bez protlaku a bez zeleniny (papriky na proužky).
Dřív jsme dělali s knedlíkem, nyní dávám jednoznačně přednost těstovinám.