Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 735 kJ / 415 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,38 g |
Tuky | 18,27 g |
Vláknina | 9,60 g |
Cholesterol | 54 mg |
Sodík | 81 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 47,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 8. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Slepice v paprikové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nP3D
Moje poznámka
Slepice v paprikové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nP3D
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna s baby špenátem
Přidáno před 1 hodinou
Chuťovky z listového těsta
Přidáno před 3 hodinami
Vepřová plec se špenátem
Přidáno před 16 hodinami
Makovec s hruškami
Přidáno před 22 hodinami
Kachna s medem a jablky
Přidáno 19. 10. 2025 08:03:01
Pomazánka z brynzy
Přidáno 18. 10. 2025 22:03:21
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kefírové čokoládové řezy
Praevka před 19 minutami
Luxusní a rychlý makovník
sarkasj@seznam.cz před 1 hodinou
Hrnková buchta (s čímkoliv)
sarkasj@seznam.cz před 1 hodinou
Houbové ragú s těstovinami
VerkaDvorakova před 1 hodinou
Dobrá frankfurtská polévka
Jan Nemec před 11 hodinami
Pivovarská bašta
oopicka před 13 hodinami
Bratislavská buchta
Wikki před 14 hodinami
Měkké skořicové šneky (Cinnamon rolls)
Verca_recepty před 14 hodinami
Klasické křupavé domácí rohlíky
Sarinkad před 15 hodinami
Tématické fráze:
slepice recepty,
vařená slepice na paprice,
recepty co ze slepice,
omáčka z vařené slepice,
omáčky recepty,
omačka k vařené slepici,
slepice těžká recepty,
omáčka smetanová ke slepici vařené,
slepice recept,
omáčka slepice na smetaně,
omáčka ze slepice,
kuře v smetanové paprikové omáčce,
čína z vařené slepice,
recepty z vařené slepice,
slepice na paprice recept,
slepice na smetaně s paprikou,
vaření, slepice, na, paptice,
paprikáš z vařené slepice,
slepice na paprice jiny recept,
omáčky ze slepice
Suroviny:
slepice,
vývar slepičí,
paprika čerstvá červená,
máslo,
olej,
cibule,
paprika čerstvá červená,
protlak rajčatový,
smetana zakysaná,
mouka hladká,
sůl,
pepř,
cukr
Komentáře (7)
Nemusíme
Nejlepší je maso obrat, nasekat na menší kousky a v závěru povařit.
Děláme bez protlaku a bez zeleniny (papriky na proužky).
Dřív jsme dělali s knedlíkem, nyní dávám jednoznačně přednost těstovinám.