Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 721 kJ / 1 606 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,33 g |
Tuky | 61,75 g |
Vláknina | 32,25 g |
Cholesterol | 213 mg |
Sodík | 4,09 g |
Sůl | 10,00 g |
Sacharidy | 172,17 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí steaky plněné nivou s brokolicovou kaší
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5LD
Moje poznámka
Krůtí steaky plněné nivou s brokolicovou kaší
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5LD
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Palačinková růže
Přidáno před 6 hodinami
Bílá cibulová omáčka se zeleninou
Přidáno před 23 hodinami
Kakaový koláč s rebarborou a kokosem
Přidáno před 23 hodinami
Mrkvová buchta z remosky
Přidáno před 23 hodinami
Ragú z kančího masa na švestkách
Přidáno před 23 hodinami
Pšenično-žitný domácí chlėb
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bábovka z podmáslí
kyskamaryska před 35 minutami
Okurkový salát
JakubM před 38 minutami
Nejlepší špenát
harovs před 1 hodinou
Pohankové karbanátky se sýrem
Jitka64 před 2 hodinami
Nadýchaná banánová buchta
shabby před 2 hodinami
Domácí lasagne
Veronika834 před 2 hodinami
Ředkvičková pomazánka s pomazánkovým máslem
Januli-holky před 2 hodinami
Kuřecí žaludky v lahodné omáčce
JitkaKl před 3 hodinami
Rychlá kuřecí "znojemská" omáčka
Svally_Krakonos před 3 hodinami
Tiramisu od babičky
Anny12 před 4 hodinami
Tématické fráze:
plněná krůtí kapsa,
plněná krůtí prsíčka recepty,
plněné krůtí medailonky,
steak recept,
plněné krůtí kapsy,
krůtí plněné rolky,
plněna kruti rolka,
kruti stejky,
plněné krůtí rolky,
plněná krůtí stehna,
steaky recepty,
plnene kruti stehno,
plněné kuřecí prsíčka žampiony a nivou,
krutí kapsa plněná,
fotky steaku,
plněné krůtí,
kruti plnena kapsa,
plnena kruti prsicka,
steaky,
krutí plněne rolky se zampiony
Suroviny:
prsa krůtí,
sýr niva,
brambory,
brokolice,
mléko,
smetana,
sůl,
pepř
Komentáře (10)