Postup přípravy
Zveřejněno 27. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mražené fazolky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ojNN
Moje poznámka
Mražené fazolky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ojNN
Nejnovější recepty
Švestkový džem
Přidáno před 1 hodinou
Mrkvovo-jablečné muffiny bez přidaného cukru
Přidáno před 5 hodinami
Pudinkové BeBe řezy
Přidáno před 7 hodinami
Topinky se salámovo-vaječnou směsí
Přidáno před 21 hodinami
Mini chlebíčky s tataráčkem z uzeného lososa
Přidáno před 21 hodinami
Medailonky se žampiony a paprikami
Přidáno před 21 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dýňová polévka s uzeným
EvaSeba před 20 minutami
Pikantní švestkové chutney
tomas.zbornik před 58 minutami
Pečená švestková povidla
tomas.zbornik před 59 minutami
Moje ledová káva (bez šejkru)
Cipinka před 1 hodinou
Uzený losos se špenátem a cibulovou rýží
imzlin@seznam.cz před 2 hodinami
Teplý salát ze zelené čočky s filátkem z tresky
TondaJ před 2 hodinami
Dršťková polévka z předvařených drštěk
MichalBorna před 2 hodinami
Čalamáda "Uncle Bens"
JitkaSubertova před 3 hodinami
Překvapivá, smažená drůbeží játra
skrona před 4 hodinami
Lehký salát z ledového salátu
helen.fon@seznam.cz před 6 hodinami
Tématické fráze:
jak zamrazit fazolove lusky,
zamrazení fazolek,
zmrazování fazolek,
mrazene zelene fazolky,
jak zamrazit zelené fazolky,
mrazení fazolek,
jak zamrazit fazolky,
fazolove lusky mrazeni,
mražení zelených fazolek,
zmrazování zelených fazolek,
zelené fazolky mražení,
zelené fazolky mražené,
mrazení fazolových lusků,
jak zmrazit zelené fazolky,
jak mrazit fazolky,
mrazene zelene fazolky recept,
zamrazovani fazolek,
zamrazovani fazolek,
mražené zelené fazolky recepty,
jak mrazit zelené fazolky
Suroviny:
lusky fazolové,
voda,
Komentáře (21)
Citujem:"Niektoré ovocie a zeleninu treba pred mrazením blanšírovať (ponoriť na krátky čas do vriacej vody), aby sa inaktivovali enzýmy a kvasinky, ktoré by spôsobovali skazu potravín aj v mrazničke. Pri blanšírovaní sa môže stratiť časť vitamínu C (15 až 20 %). Preto sa ovocie a zelenina zmrazujú v stave svojej „vrcholnej kondície“ hneď po zbere, a tak sa stáva, že obsah živín v nich je dokonca vyšší ako v podobných „čerstvých“ produktoch."
Ale nemusíš mne ani odborníkom veriť, je to na tebe...
Klariska: