Postup přípravy
Zveřejněno 27. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mražené fazolky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ojNN
Moje poznámka
Mražené fazolky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ojNN
Nejnovější recepty
Hruškový špaldový perník
Přidáno před 7 hodinami
Knedlíky se slaninou a houbami
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí prsa na paprice s barevnými paprikami
Přidáno před 10 hodinami
Polévka z pečené mrkve
Přidáno před 10 hodinami
Dušené vepřové nudličky a plátky mrkve
Přidáno před 11 hodinami
Salsiccia v rajčatové omáčce s krátkými penne
Přidáno před 11 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čertovy houby
Sahula před 2 hodinami
Masové kuličky v rajské omáčce
Vierunkaa před 2 hodinami
Nejrychlejší hřibová omáčka
Sahula před 2 hodinami
Omáčka ze sušených hříbků
Sahula před 2 hodinami
Houbová omáčka na kysané smetaně
Sahula před 2 hodinami
Domácí kečup
Rosnicka710 před 3 hodinami
Vepřové výpečky II
Darwin před 4 hodinami
Nejlepší vyprošťovací česnečka
amalie.rokosova před 5 hodinami
Žampiony plněné vepřovým mozečkem
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 6 hodinami
Svíčková na smetaně
andrianakovtko před 6 hodinami
Tématické fráze:
jak zamrazit fazolove lusky,
zamrazení fazolek,
zmrazování fazolek,
mrazene zelene fazolky,
jak zamrazit zelené fazolky,
mrazení fazolek,
jak zamrazit fazolky,
fazolove lusky mrazeni,
mražení zelených fazolek,
zmrazování zelených fazolek,
zelené fazolky mražení,
zelené fazolky mražené,
mrazení fazolových lusků,
jak zmrazit zelené fazolky,
jak mrazit fazolky,
mrazene zelene fazolky recept,
zamrazovani fazolek,
zamrazovani fazolek,
mražené zelené fazolky recepty,
jak mrazit zelené fazolky
Suroviny:
lusky fazolové,
voda,
Komentáře (21)
Citujem:"Niektoré ovocie a zeleninu treba pred mrazením blanšírovať (ponoriť na krátky čas do vriacej vody), aby sa inaktivovali enzýmy a kvasinky, ktoré by spôsobovali skazu potravín aj v mrazničke. Pri blanšírovaní sa môže stratiť časť vitamínu C (15 až 20 %). Preto sa ovocie a zelenina zmrazujú v stave svojej „vrcholnej kondície“ hneď po zbere, a tak sa stáva, že obsah živín v nich je dokonca vyšší ako v podobných „čerstvých“ produktoch."
Ale nemusíš mne ani odborníkom veriť, je to na tebe...
Klariska: