Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Perník s krémem

Hodnocení receptu je 4,5 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

JanaDorazinova JanaDorazinova

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie28 311 kJ /
6 767 kcal
Bílkoviny113,55 g
Tuky248,18 g
Vláknina34,50 g
Cholesterol 801 mg
Sodík 488 mg
Sůl1,03 g
Sacharidy1 002,46 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Do mísy prosejeme mouku, přidáme ostatní ingredience a zamícháme. Vylejeme na vymazaný a moukou vysypaný plech a upečeme v předehřáté troubě. Necháme vychladnout. Krok 2: Uděláme krém: Tvarohy s cukry zamícháme a přidáme ztužovač připravený podle návodu. Krém navrstvíme na upečený perník a necháme nejlépe do druhého dne uležet. Krok 3: Pak přizdobíme ovocem a podáváme.

Zveřejněno 27. 3. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Perník s krémem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3l2A

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Perník s krémem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3l2A

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (5)

teniska zkus, až bude chuť a čas, je taky moc dobrý;-)

zajímavý perníček ;-) ten si ukládám na pozdější použítí při perníkové mánii:-)) na kterou se chystám :yes:

Teprve teďko jsem tenhle recept objevila a hned hu jdu udělat. Moc se mě líbí.

Tak takhle jsem perník ještě nejedla, vždycky jenom s džemem, tohle asi bude mňamka,:-)to musím vyzkoušet:yes:

Tématické fráze:
domácí perník s tvarohem, perníkové řezy plněné krémem, pravý perník, dr.oetker pernik, jablečný perník s tvarohem, perníkový krém, krem na pernicky, plnene perničky kremem, perník dr.oetker, dr oetker perník recept, pernik dr.oetker recept, dr.oetker perník recept, perničky plněné kremem, perník s ovocem, perník dr oetker, plněný perník, perník dr. oetker, recept na perník dr.oetker, šlehačkový perník, recept na plněný perník

Suroviny:
mouka polohrubá, vejce, cukr, olej, kakao, prášek do perníku, med, mléko, tvaroh, cukr moučkový, vanilka, ztužovač želatinový

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu