Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 554 kJ / 849 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,13 g |
Tuky | 71,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 249 mg |
Sodík | 4,04 g |
Sůl | 10,10 g |
Sacharidy | 6,47 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Panenka z čuníka s nivovým dipem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6RgV
Moje poznámka
Panenka z čuníka s nivovým dipem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6RgV
Nejnovější recepty
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno před 2 hodinami
Jelení závitky
Přidáno před 3 hodinami
Pikantní pečená rajčata
Přidáno před 4 hodinami
Špekovo-papriková pomazánka
Přidáno před 4 hodinami
Cuketovo-kedlubnová polévka
Přidáno před 5 hodinami
Domácí kečup z trouby (méně pracný)
Přidáno před 5 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zelňačka (klasika)
HavranPB před 1 hodinou
Segedínský guláš
Jiri_N. před 1 hodinou
Papriková pasta
lpinkas@seznam.cz před 1 hodinou
Houbové rizoto
Konstantin. před 1 hodinou
Vepřová pečeně s batáty, cibulí a jablkem
Konstantin. před 2 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Mici76@seznam.cz před 2 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Sahula před 3 hodinami
Guláš SPECIÁL
Sahula před 3 hodinami
Kuřecí prsa s cizrnou, olivami a rajčatovou omáčkou
AnnaKrizova před 3 hodinami
Tématické fráze:
nivový dip,
dip z nivy,
jak udělat vepřovou panenku,
vepřová panenka na nivě,
vepřová panenka s dipem,
vepřová panenka niva,
přeliv z nivy,
veprova panenka na panvi,
dip niva,
nivovy přeliv,
přeliv na vepřovou panenku,
veprova panenka s nivovym prelivem,
co udělat z vepřové panenky,
vepřová panenka s nivou,
nivový přeliv recept,
dip na vepřovou panenku,
niva dip,
co udelat s veprovou panenkou,
vepřová panenka se smetanou,
vepřová panenka se sýrovým přelivem
Suroviny:
panenka vepřová,
slanina uzená,
sýr niva,
smetana,
sůl,
pepř,
olej
Komentáře (17)