Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 342 kJ / 1 994 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,67 g |
Tuky | 173,46 g |
Vláknina | 37,36 g |
Cholesterol | 255 mg |
Sodík | 2,63 g |
Sůl | 6,95 g |
Sacharidy | 69,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 2. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuře na česneku a smetanový špenát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o2Gz
Moje poznámka
Kuře na česneku a smetanový špenát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o2Gz
Nejnovější recepty
Mrkvová pomazánka s vajíčkem a sýrem
Přidáno před 3 hodinami
Škvarková pomazánka s vajíčkem a okurkou
Přidáno před 3 hodinami
Pomazánka z matjesů à la losos s koprem
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí maso se sušenými rajčaty a brokolicí se smetanou
Přidáno před 10 hodinami
Nepečený borůvkový dezert
Přidáno před 13 hodinami
Vláčný kávový koláč s hruškou
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí nepečený medovník
Eva_H před 3 minutami
Rychlé cuketové zelí
Marta262 před 9 minutami
Kuřecí rarášky
Sahula před 29 minutami
Gulášová polévka II.
Kajkajak před 37 minutami
Domácí kečup
kamiliestuchlikova před 38 minutami
Hrnečkový třený koláč se švestkami, mákem a drobenkou
Zsuzsu1 před 1 hodinou
Špecle s kuřecí směsí
Lenkaurbanek@seznam.cz před 1 hodinou
Ovocné tvarohové knedlíky
Katkabi před 1 hodinou
Nadýchané citronovo-ricottové lívance
horas před 2 hodinami
Řecké bifteki s citronovými bramborami a tzatziki
AndreaAbb před 3 hodinami
Tématické fráze:
kure spenat,
kuře se špenátem,
priprava spenatu,
kure na cesneku,
kure na spenatu,
spenat recept,
kuře a špenát,
příprava mraženého špenátu,
špenát kuře,
mražené špenátové listy recepty,
kuřecí se špenátem,
kuřecí špenát,
recept kuře špenát,
mrazeny spenat recept,
špenát,
pečené kuře se špenátem,
mražený špenát,
špenátové listy se smetanou,
mražené špenátové listy,
špenát recepty
Suroviny:
stehno kuřecí,
česnek,
máslo,
pepř,
sůl,
listy špenátové mražené,
slanina anglická vcelku,
cibule,
česnek,
smetana ke šlehání,
masox
Komentáře (16)
Vložila jsem další obrázek, tentokrát z fáze přípravy špenátu, který - jak doufám - rozptýlí Tvoje pochybnosti. Smetana je na něm dobře vidět. Při vaření se částečně vydusí a částečně se - a to je na tom nejchutnější - vstřebá do špenátu.
Vařila jsem to dnes (a také jedla), takže vím, o čem píšu...
Děvčata děkuji, jsem ráda, že se mi focení daří a Vám se líbí...