Kuře v česneku

pelda Kuchařka:

Drůbeží maso 0 názorů

Recept si neoblíbil žádný kuchař
Přidat další fotografii
11

Suroviny

kuřecí prsa
3 stroužky česneku
citronová šťáva z jednoho citronu
sůl
olivový olej
oříšek másla
Recept si neoblíbil žádný kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Ze šťávy z citronu, česneku, soli a trošky olivového oleje uděláme marinádu, do které asi na půl hodiny ponoříme kuřecí prsa. Pak je vyjmeme, dáme do pekáčku, podlijeme a na maso položíme plátečky másla. Zapečeme, podáváme se zeleninou a chlebem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Kuře v česneku

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo