Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 90 kJ / 22 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,84 g |
Tuky | 0,06 g |
Vláknina | 1,96 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 4,20 g |
Postup přípravy
Podáváme s nasucho opečenými tousty.
Zveřejněno 13. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lučina s kukuřicí a česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O7DQ
Moje poznámka
Lučina s kukuřicí a česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O7DQ
Nejnovější recepty
Křehký štrúdl
Přidáno před 44 minutami
Cuketové vafle se smaženým květem
Přidáno před 3 hodinami
Brokolicové mini kuličky jako pohoštění
Přidáno před 4 hodinami
Těstoviny s mletým masem a zeleninou
Přidáno před 4 hodinami
Mozzarella grilovaná ve vinném listu
Přidáno před 4 hodinami
Špízy se sýrem v šunce a zeleninou
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rajčatové chutney
BlaV. před 2 hodinami
Švestkový kompot
Backurka před 3 hodinami
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
Mondulka1981 před 4 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
DavidVolvo před 6 hodinami
Omáčka na špagety s cuketou
Majkaa před 6 hodinami
Salát Coleslaw
Kristina1 před 7 hodinami
Zeleninová polévka s cizrnou
Pepajz před 7 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
Pepajz před 7 hodinami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
kohpet před 7 hodinami
Jahodové řezy s vanilkovým pudinkem a želatinou
Jitka29 před 7 hodinami
Tématické fráze:
pomazánka z lučiny s česnekem,
lučina recepty,
recepty z lučiny,
recepty kukuřice,
cottage s kukuřici,
lučina recept,
toust s kukuřící,
slana buchta z lučiny,
kukuřice s lučinou,
lučina česnek bylinky recepty,
zapečené tousty lučina,
toust lučina,
salát s lučinou a kukurici,
lučina,
recepty s česnekem,
recept lučina,
slané buchty,
recept kukuřice,
recepty
Suroviny:
lučina,
kukuřice,
česnek,
sůl,
smetana
Komentáře (5)
Já mám ten recept už léta z nějakého časopisu, ale tam byl použitý bílý jogurt a bylo to moc řídké, tak jsem začala používat lučinu.
Zdeničko, dík za dobrý nápad (a za bodík také, pochopitelně