Suroviny
Porce: 12 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 809 kJ / 3 300 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 136,45 g | 
| Tuky | 191,56 g | 
| Vláknina | 14,90 g | 
| Cholesterol | 1,53 g | 
| Sodík | 1,21 g | 
| Sůl | 2,74 g | 
| Sacharidy | 250,20 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Suroviny na těsto rychle zpracujeme a zabalené ve fólii necháme alespoň půl hodiny v lednici.
	Krok 2: Tvaroh smícháme s vejci, muškátovým oříškem, na jemno nasekanou bazalkou (nebo větší špetkou sušené), sýrem nastrouhaným na jemno, solí a pepřem. Žampiony nakrájíme na slabé plátky.
	Krok 3: Troubu předehřejeme na 180 °C. Těsto vyválíme a vyložíme jím koláčovou nebo dortovou formu o průměru cca 28 – 30 cm (výška okrajů cca 3 cm). Tvarohovou náplň nalijeme na těsto. Povrch rovnoměrně posypeme žampiony a dáme péct dozlatova.
Zveřejněno 6. 9. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Slaný koláč s hráškem a žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R7Rw
Moje poznámka
					
				
Slaný koláč s hráškem a žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R7Rw
Nejnovější recepty
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 5 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 6 hodinami
	
			
	
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 7 hodinami
	
			
	
Mleté kuřecí kuličky s jablkem z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 17 hodinami
	
			
	
Plněné zapečené brambory
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 19 minutami
	
			
	
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 20 minutami
	
			
	
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 36 minutami
	
			
	
	
Tiramisu od Itala
Chasti před 42 minutami
	
			
	
	
Krupicová kaše
Lida.Rose před 1 hodinou
	
			
	
Romadurová pomazánka
kulaslf před 2 hodinami
	
			
	
Rychlá polévka s krupicovými nočky od M.D.Rettigové
Diesel před 2 hodinami
	
			
	
Indická čočka s batáty
micurka před 5 hodinami
	
			
	
Celozrnné housky
Manik před 5 hodinami
	
			
	
Margot koláč s jablky
jestedka před 7 hodinami
						Tématické fráze:
						
							slaný koláč, 
						
						
							slaný koláč na plech s nivou a žampiony, 
						
						
							žampiony recepty, 
						
						
							slaný koláč s nivou a žampiony, 
						
						
							koláč se žampiony, 
						
						
							slaný koláč z listového těsta se žampiony, 
						
						
							výborné slané cibulové koláče a žampiony, 
						
						
							slanz listovz kolac se zampiony, 
						
						
							slany zampionovy koláč, 
						
						
							slany koláč z tvarohového těsta, 
						
						
							recepty s žampiony, 
						
						
							porkový slaný koláč z listového těsta s hráškem, 
						
						
							slany listovy koláč s zampiony, 
						
						
							těsto na slaný koláč, 
						
						
							slaný tvarohový koláč, 
						
						
							žampionový koláč, 
						
						
							slaný koláč s mrkví bez mouiky jen z tvarohu, 
						
						
							koláč z listového těsta se žampiony, 
						
						
							kolac zampiony, 
						
						
							recepty koláč žampiony
						
					
						Suroviny:
						
							mouka hladká, 
						
						
							vejce, 
						
						
							máslo, 
						
						
							sůl, 
						
						
							tvaroh měkký, 
						
						
							vejce, 
						
						
							žampióny, 
						
						
							hrášek, 
						
						
							sýr s modrou plísní, 
						
						
							ořech muškátový, 
						
						
							bazalka čerstvá, 
						
						
							sůl, 
						
						
							pepř
						
					
	
			
	
	
	
Komentáře (9)
Tak to je smutné, protože se říká, že nevědomost hříchu nečiní
No škoda, že váš koment (to pečení na slepo) si nemohla přečíst autorka rcp http://www.toprecepty.cz/recept/44767-brokolicovo-... než ho sem dnes vložila
P.S. Listové těsto kupuji velmi dobré, vychytala jsem teplotu pečení, pak krásně listuje, takže "popundekl" doufám nehrozí
Zde má křehké těsto opodstatnění
Budu upřímný, mně zase nechutná z listového těsta pod náplněmi vyrobený "popundekl"