Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 864 kJ / 4 270 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,00 g |
Tuky | 7,50 g |
Vláknina | 51,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 85 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 710,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kořeněné brusinky s přírodním cukrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/14WG
Moje poznámka
Kořeněné brusinky s přírodním cukrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/14WG
Nejnovější recepty
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno před 5 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 8 hodinami
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno před 8 hodinami
Mini vaflový špíz
Přidáno před 11 hodinami
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 20 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 22 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Poctivá květáková polévka
P.Ruslana před 13 minutami
Mrkvový dort
anika.krenkova před 58 minutami
Kuře pečené v máslové marinádě
spamejlik před 2 hodinami
Cookies s čokoládou
Nutelkaa před 3 hodinami
Maďarská vepřová plec
Ivet88 před 3 hodinami
Ořechová top bábovka ("ořecháda")
Panova před 5 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
TH před 5 hodinami
Rychlá kuřecí "znojemská" omáčka
Markeeta před 6 hodinami
Česneková krémová polévka
AnetaHrda před 6 hodinami
Tématické fráze:
čerstvé brusinky,
cerstve brusinky recepty,
čerstvé brusinky recept,
brusinky čerstvé,
recepty z cerstvych brusinek,
recepty čerstvé brusinky,
čerstvého brusinky recepty,
recept z čerstvých brusinek,
recept čerstvé brusinky,
tapioka perly recepty,
sterilizované brusinky,
recept na čerstvé brusinky,
koláč z čerstvých brusinek,
co z cerstvych brusinek,
brusinky čerstvé recept,
recept čerstvé brusinka,
brusinky v lese,
brusinky recept,
kolac s lesnich brusinek,
recept brusinky čerstvé
Suroviny:
brusinky,
cukr přírodní,
koření hřebíček,
skořice
Komentáře (5)