Smažený květák
Smažený květák je klasický recept české kuchyně, který chutná asi každému. Pokud neplánujete vařit i květákovou polévku, zkuste obalit květák syrový. Smažení květáku pak trvá jen o malinko déle, zato chuť je mnohem lepší.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 221 kJ / 292 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,74 g |
Tuky | 19,80 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 651 mg |
Sodík | 273 mg |
Sůl | 0,59 g |
Sacharidy | 4,69 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 3. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smažený květák
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y80
Moje poznámka
Smažený květák
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y80
Nejnovější recepty
Domácí tatarák z lososa
Přidáno před 13 hodinami
Vanilková zmrzlina s jahodami
Přidáno před 16 hodinami
Křehký rebarborový koláč
Přidáno před 17 hodinami
Asijské kuřecí kousky na sladkokyselo
Přidáno 23. 5. 2025 06:50
Maková roláda s jahodami
Přidáno 22. 5. 2025 15:02
Krémová mrkvová polévka s mozzarellou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 22. 5. 2025 13:17
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Honzovy kynuté buchty
76alena před 35 minutami
Čočka na česneku a cibulce
PeterNorw před 7 hodinami
Rajská polévka III
Stup_d před 11 hodinami
Kakaové cookies
Ashelin před 14 hodinami
Tiramisu od Itala
Elzis před 16 hodinami
Rychlá meruňková buchta
Robik před 16 hodinami
Kuřecí vývar z PH
Robik před 16 hodinami
Kuřecí stehna - jedna báseň
Cinderka před 16 hodinami
Mléčná polévka
Kajkajak před 18 hodinami
Rychlá rajská omáčka
Standby před 20 hodinami
Tématické fráze:
květák recepty,
květák,
recepty z květáku,
obalovaný květák,
jak uvařit květák,
nejlepší recepty z květáku,
recepty květák,
jak se vaří květák,
květák recept,
jak obalit květák,
obaleny kvetak,
obalovaný květák recept,
recept květák,
recepty na květák,
recept na květák,
jak udělat květák,
top recepty květák,
květák na řízek,
jak smažit květák,
obalování květáku
Suroviny:
květák,
sůl,
mouka hladká,
vejce,
mléko,
strouhanka,
olej
Komentáře (41)