Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 440 kJ / 822 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 116,85 g |
| Tuky | 19,92 g |
| Vláknina | 5,73 g |
| Cholesterol | 212 mg |
| Sodík | 363 mg |
| Sůl | 0,70 g |
| Sacharidy | 42,18 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso nakrájame na širšie rezance, opečieme na masti, pridáme nastrúhanú cibuľu a spolu opražíme.
Krok 2: Osolíme, podlejeme vývarom a dusíme do mäkka asi 30 minut.
Krok 3: Zahustíme zátrepkou z mlieka a múky, pridáme kôpor, ocot a krátko povaríme, asi 10 minut. Podávame s ryžou, knedlíkom, alebo cestovinami.
Zveřejněno 13. 1. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Makedonské maso s koprem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K25G
Moje poznámka
Makedonské maso s koprem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K25G
Nejnovější recepty
Provensálská rybí polévka podle Marka Raditsche
Přidáno před 16 minutami
Italská krémová smetanová bramboračka
Přidáno před 8 hodinami
Sváteční likér podle Pohlreicha
Přidáno před 8 hodinami
Pečená uzená krkovice s květákem a salátem z kysaného zelí
Přidáno před 20 hodinami
Dršťková svačinová polévka
Přidáno před 20 hodinami
Pečený hermelín s jablíčky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablkové kostky s pudinkem
jalamo před 16 minutami
Bábovka s makovou náplní
Egretta před 1 hodinou
Uzené s knedlíkem a křenovou omáčkou
kimlo před 2 hodinami
Chalupářské vepřové maso s bramborami
daniela1262 před 2 hodinami
Mrkvová pomazánka s tvarohem
KrisZaezemi před 3 hodinami
Vinná klobása trochu jinak
ipesk před 5 hodinami
Palačinky se šunkou plněné sýrem
Terka.Ambrozkova před 8 hodinami
Slunečnicové kroužky
Panova před 8 hodinami
Makové koláčky s povidly - cukroví
Panova před 8 hodinami
Boloňské špagety
jtrecepty před 18 hodinami
Tématické fráze:
makedonské maso,
veprove na kopru,
makedonská kuchařka,
kuchařka makedonské maso,
makedonské recepty,
makedonske vepřove maso,
maso s koprem,
recepty z makedonské kuchyně
Suroviny:
kýta vepřová,
sádlo,
cibule,
mouka hladká,
mléko,
kopr,
ocet,
vývar zeleninový,
sůl
Komentáře (7)