Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Grilované maso (zbylé) v omáčce s koprem

K létu patří i grilovaní. Pokud vám po něm zbylo maso, můžete ho upotřebit ve smetanové omáčce provoněné koprem. Její příprava není nijak náročná a tak do půl hodiny budete mít hotové jídlo na stole.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 15 min

20 min (5 min příprava + 15 min tepelná úprava)

22. 8. 2023 20:54

Suroviny pro 3 porce

3 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 185 kJ / 522 kcal
Bílkoviny18,34 g
Tuky31,10 g
Vláknina1,80 g
Cholesterol 87 mg
Sodík 236 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy41,36 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

V létě když se griluje, tak občas zůstane maso. Pro nás je nejlepší přidat ho do omáčky.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

mika59 mika59

22. 8. 2023 21:18

lenka.janatkova (moderátorka): Děkuji, snědlo se vše:-K:-K:-K

Výborný nápad jak využít grilované maso :-8 rychlý a jednoduchý recept :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: maso, pórek, máslo, mouka hladká, hořčice, cukr, mléko, vývar masový, smetana zakysaná, koření nové koření, bobkový list, kopr, sůl, pepř mletý

TopRecepty.cz

Grilované maso (zbylé) v omáčce s koprem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Dkq2x