Suroviny
Porce: individuálně, podle množství feferonů
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 689 kJ / 1 360 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 50,04 g |
Sůl | 125,00 g |
Sacharidy | 340,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Feferony očistíme, odkrojíme stonky a nakrájíme na kousky asi 2-3 cm.
Krok 2: Po částech je vkládáme do sklenic a vždy mezi vrstvy dáme trochu brusinek.
Krok 3: Zalijeme teplým lákem, sterilizujeme asi 15-20 minut při 100°C.
Zveřejněno 4. 10. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ostré feferony s brusinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GoY0
Moje poznámka
Ostré feferony s brusinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GoY0
Nejnovější recepty
Bábovka s čokoládou a kokosem
Přidáno před 3 hodinami
Krémová polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí karí
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí játra se zeleninou a žampiony podle vietnamské kuchyně
Přidáno před 17 hodinami
Indické kuřecí nudličky
Přidáno 15. 9. 2025 20:10:14
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno 15. 9. 2025 10:13:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drobenková buchta se švestkami
aladew před 3 hodinami
Sypaný tvarohovo-jablečný koláč
svidrnochovas@seznam.cz před 5 hodinami
Řecká musaka
misula29 před 6 hodinami
Jablečné koláče
macchinhtri030 před 9 hodinami
Treska na másle
Houmicek před 10 hodinami
"Gulášovka"z cukety
Jaruskaa před 11 hodinami
Polévka z červené čočky se slaninou a hruškou
kokronilla před 12 hodinami
Pečená rajčatová směs
Marfyk před 15 hodinami
Polévka z hlávkového zelí
Pitan 15. 9. 2025 20:19
Rychlý švestkový koláč
Macek13 15. 9. 2025 19:39
Tématické fráze:
jak zjemnit ostré jídlo,
recept na feferonky,
ostré feferonky,
feferonky s brusinkami,
hodne palive feferonky,
top recepty feferonky,
feferony deko,
feferony s hrozinkami,
feferonky s brusinkama,
feferonky s hrozinkami
Suroviny:
feferonka čerstvá,
brusinky sušené,
cukr,
sůl,
ocet,
voda,
koření hřebíček,
koření nové koření,
pepř,
bobkový list,
deko
Komentáře (4)