Suroviny
Porce: individuálně, podle množství feferonů
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 689 kJ / 1 360 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 50,04 g |
Sůl | 125,00 g |
Sacharidy | 340,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Feferony očistíme, odkrojíme stonky a nakrájíme na kousky asi 2-3 cm.
Krok 2: Po částech je vkládáme do sklenic a vždy mezi vrstvy dáme trochu brusinek.
Krok 3: Zalijeme teplým lákem, sterilizujeme asi 15-20 minut při 100°C.
Zveřejněno 4. 10. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ostré feferony s brusinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GoY0
Moje poznámka
Ostré feferony s brusinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GoY0
Nejnovější recepty
Brynzová pěna
Přidáno před 16 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 20 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno 4. 5. 2025 05:13
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno 4. 5. 2025 05:04
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno 4. 5. 2025 04:49
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno 4. 5. 2025 04:34
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Minutkový kuřecí guláš
Robo9 před 8 minutami
Výborné lasagne
Nela20 před 14 minutami
Rizoto z vepřové konzervy
BubakJura před 26 minutami
Pečená vepřová plec s cibulovou omáčkou
essinKa před 30 minutami
Netradiční pečená krkovička
M_J_aeden před 40 minutami
Univerzální kynuté těsto sladké
hskarecka před 43 minutami
Karbanátky z vařeného kuřecího masa
Markeeta před 1 hodinou
Jednoduché kuřecí maso se žampiony
Dagemar před 2 hodinami
Masové kuličky s fazolemi
Vali1 před 3 hodinami
Tématické fráze:
jak zjemnit ostré jídlo,
recept na feferonky,
ostré feferonky,
feferonky s brusinkami,
hodne palive feferonky,
top recepty feferonky,
feferony deko,
feferony s hrozinkami,
feferonky s brusinkama,
feferonky s hrozinkami
Suroviny:
feferonka čerstvá,
brusinky sušené,
cukr,
sůl,
ocet,
voda,
koření hřebíček,
koření nové koření,
pepř,
bobkový list,
deko
Komentáře (3)