Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 693 kJ / 1 839 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,80 g |
Tuky | 188,87 g |
Vláknina | 1,10 g |
Cholesterol | 267 mg |
Sodík | 2,98 g |
Sůl | 7,23 g |
Sacharidy | 8,37 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nočky se dvěma druhy sýra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0LDy
Moje poznámka
Nočky se dvěma druhy sýra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0LDy
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 1 hodinou
Kedlubnová polévka
Přidáno před 11 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 23 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 57 minutami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 1 hodinou
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 1 hodinou
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 1 hodinou
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 2 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 2 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 2 hodinami
Celerové karbanátky s tofu
Pavlina_na_hrad před 2 hodinami
Hrnkový koláč s rebarborou
stepan2012 před 3 hodinami
Vepřové nudličky v pikantní omáčce s houbami a sýrem
Spidan75 před 3 hodinami
Tématické fráze:
druhy plísňových sýrů,
gnocchi s mascarpone,
druhy plisnoveho syra,
noky 4 druhy sýra,
plísňový sýr niva recepty,
plísňové sýry v recepty,
plísňový sýr niva-recepty,
recept panenka 4druhy syru,
plisnovy syr druh,
krůtí prsa plísňový sýr,
nočky recepty,
nočky,
druhy sýrů,
plísňový sýr niva gnocchi,
druhy plisnoveho syru,
noky ctyr druhu syru,
plísňový sýr druhy,
salat z plisnovych sýru,
noky a 4 druhy syra,
plísňový sýr niva
Suroviny:
gnocchi,
cibulka jarní,
mascarpone,
sýr s modrou plísní,
slanina anglická,
špenát listový
Komentáře (1)