Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 297 kJ / 1 027 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,55 g |
Tuky | 17,58 g |
Vláknina | 17,86 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 239 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 168,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šumavské řízky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wR21
Moje poznámka
Šumavské řízky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wR21
Nejnovější recepty
Tenké palačinky plněné tvarohem
Přidáno před 12 hodinami
Olivový kořen bez hnětení
Přidáno před 16 hodinami
Letní kuře z grilu s bramborami z uhlí podle šéfkuchařky z Pilsner Urquell Experience
Přidáno před 18 hodinami
Kynuté knedlíky podle Těhotnýho kuchaře
Přidáno před 21 hodinami
Cuketový perník
Přidáno 7. 7. 2025 06:03
Zeleninové válečky pečené v troubě
Přidáno 6. 7. 2025 17:47
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brusinky z rybízu
sidonie před 28 minutami
Chutné vafle
Eliška před 33 minutami
Tvarohová bublanina s ovocem
VeronikaHa před 10 hodinami
Babiččiny kynuté borůvkové knedlíky
iveta.kroul před 10 hodinami
Špenátová polévka
Valis před 11 hodinami
Rybí pomazánka moje
Valis před 11 hodinami
Kuřecí BBQ křidélka
Pedros před 12 hodinami
Kořeněná černá čočka s mrkví
Helen.salemiynah před 13 hodinami
Rybízová zmrzlina
Renata1101 před 13 hodinami
Meruňkový koláč s tvarohem a drobenkou
Natina před 15 hodinami
Tématické fráze:
šumavský řízek,
sumavsky platek,
šumavské recepty,
šumavský bramborák,
šumavský pekáček-recept,
šumavský řízek recept,
vepřové řízky z trouby,
šumavský vepřový plátek,
kaplická cmunda recept,
šumavsk řízek,
řízek šumava,
šumavský vepřový řízek,
ondráš s uzeným,
šumavská kuřecí kapsa,
kuřecí šumavský plátek,
šumavská krkovička,
recept na šumavský plátek,
řízek po kaplicku,
šumavské uzené,
šumavský ondráš
Suroviny:
brambory,
mouka hladká,
krkovice uzená,
pepř mletý,
majoránka,
česnek,
vejce,
sůl,
olej
Komentáře (10)