Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 582 kJ / 2 051 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,65 g |
Tuky | 30,21 g |
Vláknina | 16,68 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,81 g |
Sůl | 12,00 g |
Sacharidy | 375,84 g |
Postup přípravy
Krok 1: Suroviny dáme do pečky (nejdřív tekutiny, pak sypké) a použijeme program Těsto.
Krok 2: Pak znovu propracujeme, nakrájíme na kusy a umotáme rohlíky, které necháme kynout na plechu.
Krok 3: Vykynuté pomašlujeme vejcem, posypeme sýrem a upečeme ve vyhřáté troubě.
Zveřejněno 15. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Voňavé rohlíky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZLn
Moje poznámka
Voňavé rohlíky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZLn
Nejnovější recepty
Pizza košíčky
Přidáno před 3 hodinami
Švestková povidla s kořením
Přidáno před 18 hodinami
Krémové rizoto s houbami a slaninou
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí s pórkem a rajčaty
Přidáno před 18 hodinami
Lilkové placičky s mozzarellou
Přidáno před 23 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno 22. 8. 2025 11:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Andělsky nadýchaný perník
LuKrajKa před 1 hodinou
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
David Salamánek před 1 hodinou
Cuketové zelí dušené
vanilj před 1 hodinou
Rychlá polévka z mletého masa
Kajkajak před 1 hodinou
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Ivyjg před 3 hodinami
Čína, jakou svět neviděl
Veronika_1 před 3 hodinami
Vepřový guláš a domácí nočky
Blazenka před 3 hodinami
Bábovka BBB - báječná banánová bábovka
Fulda před 3 hodinami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
Pechule před 3 hodinami
Majonézové kynuté buchty
LenaCiz před 4 hodinami
Tématické fráze:
americke rohliky,
voňavé domácí rohlíky,
umotání rohlíků,
tvrdé rohlíky,
sýrové rohlíky z domácí pekárny,
rohlíky recept,
domácí noňavé rohlíky,
recepty rohliky,
vonavé rohličky,
recept na kupovaný rohlík,
recept na americké rohlíky,
vonavé domácí pečivo,
recepty z domácí pekárny,
americké domácí rohlíky,
jak dlouho pect rohliky a nakolik,
americký rohlíky,
testo obyc.rohlik,
obyc rohlik,
jak dlouho pect rohliky, aby pečivo nebylo tvrdé,
vonavy rohlik
Suroviny:
voda,
olej,
sůl,
mouka hladká,
droždí čerstvé,
cukr,
koření americké brambory bylinkové,
sýr nastrouhaný,
vejce
Komentáře (11)
Jani, obyč pečivo peču každý den, tak občas dělám "inovaci", aby to nebylo pořád stejné