Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Voňavé rohlíky

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

15. 3. 2009 16:27

Suroviny

Kuchařky
Ivy Trhoňové
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 582 kJ / 2 051 kcal
Bílkoviny60,65 g
Tuky30,21 g
Vláknina16,68 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 4,81 g
Sůl12,00 g
Sacharidy375,84 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

http://www.pekarnomanie.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

alus.s

15. 3. 2009 22:23

vypadají nádherně :-p

HankaPu HankaPu

15. 3. 2009 21:04

Cathleen, ty fakt pečeš každý den:-? Smekám....:yes::yes::-)

cathleen cathleen

15. 3. 2009 16:49

My pečivo téměř vůbec nekupujem...nechybí nám. Dokonce mi nedávno syn (21) vysekl poklonu tím, že když jsme ho upozorňovali, že je k jídlu kupovaný chleba (výjimečně, nebyl čas na pečení, byli jsme celý den na nákupech), nahodil nelibý ksichtík a řekl: Éééé, kupovaný, blé:-D:-D

Paprika Paprika

15. 3. 2009 16:44

:-O ty pečeš každý den ??? Neuvěřitelné !!! Rohlíčky si ukládám a uvidím, kdy na ně dojde ;-)

cathleen cathleen

15. 3. 2009 16:38

Osvědčilo se mi, po umotání rohlíků (z jakéhokoliv těsta) je pak ještě znovu dlaní poválet a tím i ztenčit. Vinutí se zpevní, jakoby slepí k sobě a rohlíky jsou po upečení podobné těm z obchodu.
Jani, obyč pečivo peču každý den, tak občas dělám "inovaci", aby to nebylo pořád stejné:-DFakt nádherně voní....

cathleen cathleen

15. 3. 2009 16:34

Dávám do trouby rozpálené na 200°C, hned po vložení ztlumím na 180°C a peču max.20 minut. Zase aby nebyly vysušené a tvrdé...ale každá trouba peče trošku jinak.:-8

JanaDorazinova JanaDorazinova

15. 3. 2009 16:33

Bože, já mám zase hlad, takové voňavé rohlíčky;-( přísahala bych, že cítím jejich vůni.:yes::yes::yes:

spagetka spagetka

15. 3. 2009 16:32

:-p:-p - to vypadá vábně - cathleen jak dlouho a nakolik jsi je pekla,abych měla představu (odhad u mé trouby by ybl tak 180°C a asi 25 min?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Iva Trhoňová

nově v eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: americke rohliky voňavé domácí rohlíky umotání rohlíků tvrdé rohlíky sýrové rohlíky z domácí pekárny rohlíky recept domácí noňavé rohlíky recepty rohliky vonavé rohličky recept na kupovaný rohlík recept na americké rohlíky vonavé domácí pečivo recepty z domácí pekárny americké domácí rohlíky jak dlouho pect rohliky a nakolik americký rohlíky testo obyc.rohlik obyc rohlik jak dlouho pect rohliky, aby pečivo nebylo tvrdé vonavy rohlik

Suroviny: voda, olej, sůl, mouka hladká, droždí čerstvé, cukr, koření americké brambory bylinkové, sýr nastrouhaný, vejce

TopRecepty.cz

Voňavé rohlíky

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mZLn