Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 716 kJ / 2 083 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 61,25 g |
| Tuky | 20,54 g |
| Vláknina | 29,12 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6,41 g |
| Sůl | 16,00 g |
| Sacharidy | 398,76 g |
Postup přípravy
Krok 1: Suroviny dáme do pekárny v pořadí tekuté, tuhé a použijeme program Kyprý nebo Celozrnný. Výsledný chleba je opravdu kyprý s pravidelnými očky.
Zveřejněno 3. 11. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Milčin blbovzdorný chleba
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zy45
Moje poznámka
Milčin blbovzdorný chleba
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zy45
Nejnovější recepty
Medové dortíčky
Přidáno před 31 minutami
Bábovka à la marcipánová štóla
Přidáno před 2 hodinami
Nadýchané domácí langoše s jogurtem
Přidáno před 9 hodinami
Listové košíčky se sýrem brie, brusinkami a ořechy
Přidáno před 9 hodinami
Mleté kuličky se žampiony
Přidáno před 20 hodinami
Skořicová kolečka
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sekaná "svíčková"
iveta.kroul před 33 minutami
Vepřová játra v pikantní šťávě z papiňáku
Sahula před 1 hodinou
Bílá krémová česnečka
Sahula před 1 hodinou
Dušené hlávkové zelí
Jenn17 před 2 hodinami
Vaječný likér 8x jinak
Gablik před 3 hodinami
Dobré bramborové knedlíky - podrobně
Saphena před 3 hodinami
Bramborový salát a kuřecí řízek
Bretik před 5 hodinami
Kuřecí karbanátky se sýrem a slaninou
KUKI1 před 6 hodinami
Košíčky plněné ořechovou náplní
Jarka72 před 8 hodinami
Povidlovník z odpalovaného těsta
KrisZaezemi před 8 hodinami
Tématické fráze:
kyprý čokoládový koláč,
ja se skladuje kvasek na chleba,
mílčín
Suroviny:
voda,
ocet,
olej,
mouka hladká,
mouka celozrnná žitná jemná,
krupice dětská,
sůl,
cukr,
kmín drcený,
droždí
Komentáře (12)
Ale říkala jsem si, že když s ním Milen jezdila na předváděčky, musí být (měl by být) snadný pro každého
clupmi: sám víš dobře, že pekárničkový chleba se s těmi z trouby nikdy nemůže srovnat. Ale rozhodně z pekárny nevytahuji "buchty", jak píšeš - pokud to s ní umíš, dají se v ní upéct chleby velice dobré. Buchty si představuji jinak.
A v době nedostatku času, přebytku práce nebo době nemoci je pořád pekárna pomocník neocenitelný.
Pěkný receptík a před kamarádkou smekám