Postup přípravy
Zveřejněno 27. 1. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Frankfurtská hovězí pečeně II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1wyR
Moje poznámka
Frankfurtská hovězí pečeně II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1wyR
Nejnovější recepty
Meruňkové řezy s pudinkem
Přidáno před 3 hodinami
Banánová bábovka bez cukru
Přidáno před 5 hodinami
Chilli cukety
Přidáno před 7 hodinami
Cizrnové kari s brokolicí a rajčátky
Přidáno před 9 hodinami
Zeleninové lívance se sýrem
Přidáno před 22 hodinami
Jahodovo-jogurtová zmrzlina
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Knedlíky - blbouny s klevelou
MarketaAn před 6 minutami
Závin z bramborového těsta plněný masem
Dasa18 před 23 minutami
Drůbeží kostky v zelenině se slaninou
Bushmann před 1 hodinou
Bublanina
Levandule35 před 2 hodinami
Balkánská pomazánka
Jaroslav L. před 2 hodinami
Pomerančový dort z pohankové mouky
Majka214 před 4 hodinami
Bublanina s třešněmi (nebo jiným ovocem)
Kakoska před 4 hodinami
Osvěžující okurková limonáda
monyss před 6 hodinami
Třená bublanina s třešněmi
Bost.9 před 6 hodinami
Vaječná pomazánka
Valis před 6 hodinami
Tématické fráze:
frankfurtská omáčka,
frankfurtská omáčka recept,
frankfurtská pečeně,
frankfurtská omáčka s párkem,
frankfurtská hovězí pečeně,
frankfurtská vepřová pečeně,
franfurtská omáčka,
hovězí pečeně frankfurtská s rýží,
recept na frankfurtskou omáčku,
frankfurtská hovězí pečeně recepty,
španělská hovězí pečeně,
hovězí pečeně,
frankfurtská pečeně recept,
frankfurtská hovězí pečeně recept,
frankfurtský guláš,
franfurská omáčka,
španělská pečeně,
omáčka frankfurtská,
frankfurtská vepřová pečeně recept,
franfurtská pečeně
Suroviny:
hovězí zadní,
párky,
cibule,
paprika sušená sladká,
sůl,
pepř,
sádlo,
mouka hladká,
mléko
Komentáře (18)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
Jen by neškodilo připsat alespoň přibližnou dobu přípravy.
Tak co, mám ji tam připísnout?