Hovězí guláš II.
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 137 141 kJ / 32 779 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1 087,77 g |
Tuky | 226,49 g |
Vláknina | 3 811,23 g |
Cholesterol | 473 mg |
Sodík | 5,82 g |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 5 766,55 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 2. 2022 20:15
Jak se z 900 g hovězího získá "Bílkoviny 1 087,77 g" to by mě zajímalo
16. 8. 2017 13:23
Souhlasím s CML, doporučil bych maso opéct samostatně, takže bod 2 receptu by zněl " Na tuku na mírném ohni osmažíme do zlatova za stálého míchání cibuli. " a v bodě 3 stačí škrtnout slovo "zpátky". Jinak bezva !
25. 5. 2016 14:02
Správně! Považuji za vhodnější - nebo jedině možné, napřed orestovat maso a teprve potom, po vyjmutí restovat cibuli a přidat papriku, následně vložit již orestované maso.
18. 1. 2014 16:39
super
22. 1. 2013 10:59
Dobrý den..guláš jsem zkusila a měl velikáánský úspěch.Zařazuji do mé kuchařky..
4. 12. 2012 10:09
Tento gulášek nemá chybu, prvně jsem si říkal, že je divné dávat maso a cibuli v poměru 1:1, ale právě naopak je to nejlepší. Bohužel se nesmí maso restovat na cibuli, ale zvlášť a zvlášť cibuli, aby byla pěkně tmavá a guláš chytl skvělou chuť a vůni. Jinak perfektní recept
27. 7. 2010 15:42
dobrej guláš. Akorát mně trochu zaskočilo, když jsem na sádle orestoval maso, tak pustilo šťávu a po vyjmutí tam nezbyl jen tuk. A tudíž se mi nepodařilo osmažit cibulku do zlatova... I když jsem použil 3 polívkové lžíce pravé maďarské sušené papriky, tak po tříhodinovym vaření to bylo velmi poživatelné a neskončilo to jako raketové palivo. :D
Díky
12. 4. 2010 08:15
TAK TEN JE !!! DOBROTA!!!
6. 11. 2009 23:39
pro smukoo http://www.vasa-jatka.cz/klizka.html
6. 11. 2009 23:34
čo je to kližka - môčing (spodná časť nohy hovada) ???
25. 8. 2009 15:13
Moc dobrý gulášek, přidávám fotku
11. 7. 2009 22:48
Vyborny recept, bez jedine pripominky...
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více

Pečená zelenina s rybou
Přidáno před 35 minutami

Muffiny s čokoládovo-avokádovým krémem
Přidáno před 52 minutami

Pomazánka z avokáda s tuňákem
Přidáno před 57 minutami

Skleněné nudle s tofu a cuketou
Přidáno před 13 hodinami

Pečená zelenina se sýrovou omáčkou
Přidáno před 14 hodinami

Kuřecí "rillettes"v PH
Přidáno 3. 7. 2022 22:27
Právě bylo uvařeno:

Mascarpone dort s citrónovou chutí
uvařil/a Slivci
před 36 minutami

Šťávička za studena dělaná
uvařil/a Zdezde
před 52 minutami

Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
uvařil/a Slivci
před 8 hodinami

Kuřecí prsa pečená ve slanině
uvařil/a Mariis
před 10 hodinami

Květákovo-pórkové placičky se sýrem
uvařil/a MarcelaMandova
před 11 hodinami

Rybízová bublanina-jednoduchá
uvařil/a veverkag
před 14 hodinami

Nekynutý koláč s ovocem a křupavou drobenkou
uvařil/a Ala787
před 15 hodinami

Pečené debrecínské brambory
uvařil/a Jaja.27
před 17 hodinami

Kynuté jahodové knedlíky
uvařil/a Hatiorka
před 18 hodinami

Zapečená kolínka
uvařil/a mafinka888
před 18 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: hovězí guláš recept hovězí guláš hovězí guláš recept hovězí maso recepty hovězí guláš guláš recept pravý hovězí guláš nejlepší hovězí guláš recept na hovězí guláš recept na hovězí guláš nejlepší hovězí guláš recept guláš z hovězího masa guláš z hovězího masa gulaš hovězi pravý speciál recept na dobry hovezi gulas recept na nejlepší hovězí guláš recepty z hovězího masa dobrý hovězí guláš guláš recepty recept hovězí guláš
Suroviny: kližka hovězí, cibule, paprika čerstvá červená, rajče, sádlo, koření paprika maďarská, kmín celý, majoránka, česnek, sůl, pepř černý, vývar
Hovězí guláš II.
Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Gqy
12 názorů