Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 536 kJ / 1 084 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 215,45 g |
Tuky | 12,50 g |
Vláknina | 14,16 g |
Cholesterol | 500 mg |
Sodík | 559 mg |
Sůl | 1,30 g |
Sacharidy | 25,02 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 6. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Telecí pečené pod cibulí a česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pBny
Moje poznámka
Telecí pečené pod cibulí a česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pBny
Nejnovější recepty
Lilkové placičky s mozzarellou
Přidáno před 10 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 15 hodinami
Vepřová pečeně se švestkami
Přidáno před 17 hodinami
Avokádová pomazánka
Přidáno 21. 8. 2025 18:02:02
Belgické vafle
Přidáno 21. 8. 2025 12:30:38
Americké cookies s borůvkami
Přidáno 21. 8. 2025 09:05:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové kolínko z papiňáku dopékané v troubě
Slavista62 před 1 hodinou
Kuře na paprice
Aztec před 5 hodinami
Vepřové s rýží z jednoho pekáčku
Sahula před 7 hodinami
Linecký koláč s tvarohem
Zbynek Hladik před 7 hodinami
Cuketové karbanátky s hermelínem
rejt9 před 8 hodinami
Čočka na kyselo
nowaja před 8 hodinami
De Sousa: dort s kokosovým mlékem
Matea před 8 hodinami
Katův šleh po mém
tomanpetr1 před 9 hodinami
Vepřové maso na mrkvi
Spidan75 před 10 hodinami
Broskvový džem
Annanas před 10 hodinami
Tématické fráze:
pečené telecí maso,
pečené telecí maso recepty,
pečené telecí,
telecí maso pečené,
telecí pečeně,
pečený teleci krk,
pečená telecí žebra,
pečené telecí recept,
telecí na pečení,
pecena teleci ledvina,
telecí krk recepty,
telecí maso na pečení,
teleci ledvina,
teleci krkovice,
pečená telecí žebírka,
telecí krkovice recepty,
telecí ledvina recept,
telecí pečeně recept,
telecí krk pečený,
pečené telecí recepty
Suroviny:
maso telecí,
máslo,
máslo bylinkové,
cibule červená,
cibulka,
česnek,
sůl,
kmín celý,
máslo,
mouka hladká
Komentáře (25)
Náhodou jsem dnes opět pekl krk podle tohoto rcp: http://www.toprecepty.cz/recept/39916-teleci-na-ma...
Trouba na 200°C, pečeno 10´ odkryté a potom na 175°C pečeno pod poklicí dalších asi 100´. Krásnou barvu to chytlo i pod poklicí na těch 175°C
Časy a teploty: Dát do trouby na 200, po deseti minutách stáhnout na cca 120, nechat 2 hodiny pod pokličkou, pak dopéci dohněda zase na 200. Po té době a teplotě v receptu to musí být jak troud.
Maso jedině čerstvé.