Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sojáčky

Hodnocení receptu je 4,9 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

2. 3. 2010 14:56

Suroviny pro 2

2

Nutriční hodnoty

Energie1 014 kJ / 242 kcal
Bílkoviny12,18 g
Tuky7,74 g
Vláknina3,85 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 110 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy29,05 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

6. 12. 2010 11:23

Já bych taky možná použila sojový granulát, ale recept je zajímavý, trošku jiný, než jsme zvyklí. hezká fotka!:yes:

terysha.mathey terysha.mathey

6. 12. 2010 09:57

Máte pravdu, granulát či nudličky by se asi také hodily, možná lépe, ale já měla zrovna po ruce kostky a bylo to s nimi v pořádku :-p :-)

Lucasinka Lucasinka

6. 12. 2010 09:53

neco podobneho delavam, ale ze sojovych nudlicek, ktere mam mnohem radsi nez kostky. 13.bodik posilam...skvely receptik :yes::-K

Klariska Klariska

6. 12. 2010 09:43

Dobrý nápad, krásná fotka, ale taky bych použila když ne granulát tak alespoň sojové nudličky. Jsou placatější než kostky a braboráky pak nemusí být tak tlusté, takže jsou rychleji hotové :-).

Val

1. 10. 2010 16:18

Možná spíše než kostky bych použila sojový granulát (takové sojové mleté maso) nebo sojovou šunku. Dělám z toho omáčku ke špagetám nebo tu sojovou šunku dávám do šunkofleků. dokonce tím není ani marné naředit karboše (karbanátky) pokud je někdo nechce rize masové.

Osobně mi ty sojové kostky (ten obyčejný pytlík co seženete v každým krámě, hlavně v albertu) moc nejedou, nikdy se mi je nepodařilo pořádně vyždímat či ochutit tak aby se nasákly i když v sósech nebo omáčkách je zdlábnu. Pro nemasožravce jsou celkem dobrý v rajské om.

nebo mě ještě napadá koupit krabici sojové řízky, použít tu směs z krabice vmíchat do bramborakového těsta a obalit v tom ty řízky. Prostě sojový řízek v bramboráku.
;-)

monikaK

17. 6. 2010 05:32

Zajímavé:yes:

HankaPu HankaPu

3. 3. 2010 00:24

To vypadá nádherně, asi to vyzkouším, máš moc pěkné fotky:yes: +

terysha.mathey terysha.mathey

2. 3. 2010 17:38

Kují, snad bude chutnat všem :-8

Bibinka Bibinka

2. 3. 2010 17:36

Terysho.Mathey, my teda po pravdě sojové věci nee, ale tady to vypadá báječně, tak, že bych udělala výjimku. S chutí ti dávám 3. boda:yes:

lovie

2. 3. 2010 17:27

Páni, až mi vyrašily slinky :-D
..myslím, že vím, co bude dneska k večeři... vypadá to parádně, chuťově a fotky moc hezounké ;-)

pipre pipre

2. 3. 2010 17:25

Recept se mi líbí a fotka také:yes: Syn má rád jídla ze sóji, tak to bude pro něho chutná změna. Udělám mu je a dám ráda s ním :-):yes:+1.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: francouzká jídla francouzká omáčka jidlo z rize sojáčky ríže s omáčkou rize recept sojový řízek rize s vejci recepty albert - francouzká omáčka francouzká paštika recept bezmasá jídla recepty - houbovy gulas sojové kostky z alberta sójové kostky recepty recepty z rize sojové řízky omačky do riže jak se dela riže jak ochutit sojove kostky recept francouzká paštika rize omacka

Suroviny: brambory, kostky sojové, vejce, mouka hladká, petrželka, tzatziki, majoránka, česnek, sůl, pepř, koření na kuřecí maso, sýrová omáčka, olej

TopRecepty.cz

Sojáčky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lR75