Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 300 kJ / 2 462 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 110,16 g |
Tuky | 53,43 g |
Vláknina | 10,80 g |
Cholesterol | 875 mg |
Sodík | 574 mg |
Sůl | 1,14 g |
Sacharidy | 379,67 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hroznový koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z0nv
Moje poznámka
Hroznový koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z0nv
Nejnovější recepty
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 1 hodinou
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 13 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 14 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 22 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 9 minutami
Luxusní a rychlý makovník
Amona před 1 hodinou
Rýžový nákyp s broskvemi
Yennefer1 před 2 hodinami
Jahodové muffins
kahus308 před 2 hodinami
Meruňkový koláč
Evellinka před 2 hodinami
Švestkové kuličky z tofu
Ivanka Rohacova před 4 hodinami
Rychlé kuřecí rizoto pro začátečníky
Kohoutova před 4 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 10 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 11 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 11 hodinami
Tématické fráze:
hroznový koláč,
koláč z hroznového vína,
hroznové víno recepty,
hroznové víno kolac,
hroznové recepty,
koláč hroznové víno,
hroznová buchta,
hroznový moučník,
buchta z hroznového vína,
koláč hroznový,
hroznové koláče,
hroznove moucniky,
koláč s hroznového vína,
hroznovi kolac,
pečeme z hroznového vína,
hroznovy kolac recept,
koláč z vína,
hroznové víno moučník recept,
moučník z hroznového vína,
recept na hroznový koláč
Suroviny:
vejce,
cukr,
tvaroh měkký,
mléko,
mouka polohrubá,
kypřící prášek,
víno hroznové,
tvaroh měkký,
cukr moučkový,
poleva želatinová,
želatina,
máslo,
mouka hrubá
Komentáře (10)