Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 182 kJ / 999 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 125,98 g |
Tuky | 47,37 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 462 mg |
Sodík | 386 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 16,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 11. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové kostky na celeru a smetaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9Pmz
Moje poznámka
Vepřové kostky na celeru a smetaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9Pmz
Nejnovější recepty
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 13 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 16 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 18 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno 2. 7. 2025 07:01
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina
MichalRaby před 5 minutami
Obyčejné domácí rohlíky
Pechova.veronika84 před 12 minutami
Smažené cukety
UnholyKetty před 42 minutami
Báječný perník
Diviska87 před 2 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
B.Anna před 2 hodinami
Cukeťák II
radbastim před 4 hodinami
Sněhový rybízový koláč
upavla před 13 hodinami
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 14 hodinami
Pravý vepřový guláš
MichalP před 17 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 17 hodinami
Tématické fráze:
vepřové kostky na celeru,
vepřové kostky na smetaně,
veprove na celeru,
vepřové kostky,
vepřové nudličky na celeru,
tncz nova,
24.11.2015,
krkovice s celerem a na smetaně,
maso s celerem na smetaně,
veprove maso celeru na smetaně,
vepřové ná kostky,
veprove na celeru se smetanou,
vepřové kostky dušené na celeru,
veprove kostky s celerem,
krkovice na celeru,
maso na celeru smetana
Suroviny:
plec vepřová,
celer sterilovaný,
smetana zakysaná,
cibule,
protlak,
hořčice plnotučná,
paprika sušená sladká,
tymián sušený,
cukr,
vývar,
olej,
sůl,
pepř
Komentáře (6)