Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 796 kJ / 1 146 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 120,24 g |
Tuky | 30,93 g |
Vláknina | 14,92 g |
Cholesterol | 710 mg |
Sodík | 418 mg |
Sůl | 0,82 g |
Sacharidy | 90,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Oblečené panenky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vZvV
Moje poznámka
Oblečené panenky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vZvV
Nejnovější recepty
Korejský salát z okurek
Přidáno před 5 hodinami
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno před 11 hodinami
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno 16. 7. 2025 17:24:59
Zapečené barbecue fazole
Přidáno 16. 7. 2025 17:22:43
Marinovaný grilovaný kapr
Přidáno 16. 7. 2025 17:18:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuskusový salát - tabbouleh
Simona Maskova před 1 hodinou
Brynzová omáčka s brokolicí
Tonja před 1 hodinou
Bublanina s jogurtem
Lucie.. před 1 hodinou
Pečený čaj z čerstvého ovoce
jana.subi před 1 hodinou
Křehký mřížkový koláč
Kristinaaa před 2 hodinami
Cuketové halušky
Saratice před 3 hodinami
Obyčejná hrnková buchta s banány a malinami
Sian5 před 4 hodinami
Pikantní plněné papriky
Pizla před 4 hodinami
Smetanové gnocchi se žampiony a pórkem
Eva_caramba před 4 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Petulka89 před 4 hodinami
Tématické fráze:
recepty z vepřové panenky,
recepty z panenky,
co uvařit z vepřové panenky,
vepřová panenka recepty,
recept panenka,
panenka recept,
recept na panenku,
panenka v bramboráku,
vepřová panenka,
vepřové maso recepty,
panenka recepty,
panenka maso,
recepty na panenku,
vepřová panenka v bramboráku,
co uvařit z panenky,
jak uvařit panenku,
recept z panenky,
jak uvarit veprovou panenku,
uvarit panenku,
veprove recepty
Suroviny:
panenka vepřová,
brambory,
vejce,
česnek,
mouka hladká,
majoránka,
pepř,
sůl,
olej
Komentáře (19)
Bodík
Je to moc dobré, ovšem Líza mi vyčetla, proč prý je tam to maso, že jsem úplně zkazila bramborák...