Paprikové kroužky plněné mletým masem

radiator Kuchařka:

Mleté maso 7 názorů

511

Suroviny

2-3 papriky
500 g vepřového masa (mleté)
2 vejce
1-2 stroužky česneku
tymián nebo majoránka
1 PL plnotučné hořčice
pepř
sůl
olej
Recept si zatím oblíbilo 11 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Papriky omyjeme, odstraníme semínka, vršek i spodek seřízneme a nakrájíme na 2 cm silné kroužky (z jedné papriky jsou tři kroužky). Odkrojky paprik pokrájíme na drobné kostičky.

  2. Maso umeleme, přidáme vejce, propasírovaný česnek, hořčici, tymián, sůl, pepř, kostičky papriky a vše dobře promícháme.
    Připravenou směsí naplníme paprikové kroužky a na rozpáleném oleji je z obou stran opékáme - každou stranu cca 3 minuty.

  3. Podáváme s bramborovou kaší nebo bramborami. Jako příloha se hodí salát z rukoly a rajčat.

Poznámka

Paprikové kroužky můžeme také servírovat přelité tomatovou omáčkou jako klasické plněné papriky.

Mletého masa jsem měla hodně a tak jsem ještě upekla sekanou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 100 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Paprikové kroužky plněné mletým masem

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo