Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 971 kJ / 2 861 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 86,09 g |
Tuky | 76,67 g |
Vláknina | 17,00 g |
Cholesterol | 531 mg |
Sodík | 393 mg |
Sůl | 0,88 g |
Sacharidy | 448,18 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 8. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí buchty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJ79
Moje poznámka
Domácí buchty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJ79
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 6 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 17 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 21 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá ořechová bábovka
Anna.Milkova před 9 minutami
Obyčejný hlávkový salát s obyčejnou zálivkou od babičky
Missa25 před 17 minutami
Kefírové lívance II
vavravictoria1 před 29 minutami
Klasická koprová omáčka s vejcem
frantisek66 před 1 hodinou
Hamburská vepřová kýta
Pisarak před 1 hodinou
Vepřová kotleta s houskovým knedlíkem
Pisarak před 1 hodinou
Toskánský bůček
poirotka před 2 hodinami
Vajíčková tlačenka
pavelcicha před 2 hodinami
Zadělávaná mrkev s hráškem
Mimino před 3 hodinami
Tématické fráze:
recept na buchty,
honzíkovy buchty recept,
honzikovy buchty,
povidlové buchty - nejlepší recept,
honzíkovi buchty recept,
honzíkové buchty s povidly,
buchty s povidly hrníčkový recept,
povidlové buchty,
české buchty s povidly,
babiččiny buchty,
babiččiny povidlové buchty,
recept buchty,
babiččiny kynuté buchty,
recepty buchty,
buchty s povidlama hrníčkový recept,
recept na honzikovy buchty,
babiččiny české buchty recept,
domací kynute buchty,
buchty recept,
recepty honzikovy buchty
Suroviny:
mouka hladká,
cukr,
mléko,
vejce,
kvasnice,
kůra citronová,
sůl,
tuk,
cukr vanilkový
Komentáře (20)
A zkoušel někdo dát celou kostku droždí?
Každý trouba peče jinak
Já při 175°C asi 20´ dozlatova, nebo vložím do trouby vyhřáté na 175°C a až povyskočí, snížím teplotu na 150°C a dopékám asi 30 minut dobleda (tyto jsou vláčnější a vydrží déle kypré).
No, ale já dávám do těsta polovinu polohrubé mouky
Děkuji za zveřejnění, buchty jsou vynikající!