Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jihočeská povidla

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

24. 7. 2009 13:07

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota48 594 kJ / 11 615 kcal
Bílkoviny29,73 g
Tuky15,93 g
Vláknina162,00 g
Cholesterol0 mg
Sodík201 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy2 695,83 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj http://recepty.vareni.cz/jihoceska-povidla/

Paní Renátě Hřebíčkové moc děkuji za inspiraci a super recepty.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

L e n i c k a

21. 8. 2010 12:54

Červená barva je ze švestek;-)

aja.g

5. 8. 2009 17:16

No je to fotka bezprostředně po uvaření, měla jsem je takové červené :-O

JanaDorazinova

5. 8. 2009 12:59

Můžu se zeptat, to má fakt takovou červenou barvu po uvaření?:-O

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: povidla z pekárny jablečná povidla domácí povidla z jablek vaření povidel jablečná povidla z domácí pekárny jablečná povidla v domácí pekárně povidla v domácí pekárně povidla recept jablečná povidla z pekárny jablečná povidla v pomalém hrnci domácí povidla povidla povidla z jablek povidla v pekárně jak se vaří povidla povidla z domácí pekárny jablečná povidla recept povidla v pomalém hrnci příprava povidel jablečná povidla v pekárně

Suroviny: jablko, ocet vinný, švestky, hruška, cukr krupice, rum

TopRecepty.cz

Jihočeská povidla

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1rwo