Jihočeská povidla
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 48 594 kJ / 11 615 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,73 g |
Tuky | 15,93 g |
Vláknina | 162,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 201 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 2 695,83 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj http://recepty.vareni.cz/jihoceska-povidla/
Paní Renátě Hřebíčkové moc děkuji za inspiraci a super recepty.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 8. 2010 12:54
Červená barva je ze švestek
5. 8. 2009 17:16
No je to fotka bezprostředně po uvaření, měla jsem je takové červené
5. 8. 2009 12:59
Můžu se zeptat, to má fakt takovou červenou barvu po uvaření?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablkové kroužky v čokoládě
Přidáno před 6 hodinami
Rohlíkové křupky
Přidáno před 17 hodinami
Květáková fritáta
Přidáno před 17 hodinami
Krůtí kapsy se špenátem a goudou
Přidáno před 17 hodinami
Hemenex v toustu
Přidáno před 19 hodinami
Smažená rýže se zeleninou bez masa
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
BUBLANINA ovocná
Frana74 uvařil před 3 hodinami
Extra rychlé lívance
aknorew uvařila před 6 hodinami
Řezy s Vitacitem
ruckovalucie uvařila před 6 hodinami
Domácí krtkův dort
Martina3 uvařila před 6 hodinami
Vepřová kotleta ve smetanovo hořčičné omáčce
Lucie1001 uvařila před 6 hodinami
Pejsci - křehké sušenky z kondenzovaného mléka
Saratice uvařila před 7 hodinami
Zelené smoothie s jogurtem
Valis uvařila před 7 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Le.e.nka uvařila před 7 hodinami
Kuřecí plátky na houbách
Pavlat.R uvařila před 7 hodinami
Bramboračka č. 3
peter9766 uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak udělat z libečku „maggi“? Kromě svazku aromatické bylinky stačí jen voda, sůl a olej a postup, který zvládne každý
Šlehačkové koláčky: Nadýchané jako peříčko a krásně vláčné jsou nejen díky šlehačce, pomáhá i další netradiční ingredience
Hořčíku ve stravě ubývá, pomůže ale s únavou i při stresu
Další recepty
Tématické fráze: povidla z pekárny jablečná povidla domácí povidla z jablek vaření povidel jablečná povidla z domácí pekárny jablečná povidla v domácí pekárně povidla v domácí pekárně povidla recept jablečná povidla z pekárny jablečná povidla v pomalém hrnci domácí povidla povidla povidla z jablek povidla v pekárně jak se vaří povidla povidla z domácí pekárny jablečná povidla recept povidla v pomalém hrnci příprava povidel jablečná povidla v pekárně
Suroviny: jablko, ocet vinný, švestky, hruška, cukr krupice, rum
Jihočeská povidla
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1rwo
3 názory