Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 730 kJ / 3 042 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 100,13 g |
Tuky | 121,57 g |
Vláknina | 16,52 g |
Cholesterol | 565 mg |
Sodík | 7,94 g |
Sůl | 19,83 g |
Sacharidy | 378,71 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 1. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Překládané pagáčky se sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yxRz
Moje poznámka
Překládané pagáčky se sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yxRz
Nejnovější recepty
Lilkové placičky s mozzarellou
Přidáno před 12 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 17 hodinami
Vepřová pečeně se švestkami
Přidáno před 19 hodinami
Avokádová pomazánka
Přidáno 21. 8. 2025 18:02:02
Belgické vafle
Přidáno 21. 8. 2025 12:30:38
Americké cookies s borůvkami
Přidáno 21. 8. 2025 09:05:02
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové kolínko z papiňáku dopékané v troubě
Slavista62 před 3 hodinami
Kuře na paprice
Aztec před 7 hodinami
Vepřové s rýží z jednoho pekáčku
Sahula před 9 hodinami
Linecký koláč s tvarohem
Zbynek Hladik před 9 hodinami
Cuketové karbanátky s hermelínem
rejt9 před 10 hodinami
Čočka na kyselo
nowaja před 10 hodinami
De Sousa: dort s kokosovým mlékem
Matea před 10 hodinami
Katův šleh po mém
tomanpetr1 před 10 hodinami
Vepřové maso na mrkvi
Spidan75 před 11 hodinami
Broskvový džem
Annanas před 11 hodinami
Tématické fráze:
recept na pagače najdete zde,
překládané kynuté těsto,
překládané těsto,
recept na překládané těsto,
rohlíky překládané máslem,
překládané pagáčky,
prekladané pagáče recept,
kynuté těsto se sýrem překládané,
sýrové pagáčky,
slane nekynute pagáče,
kynute testo prekladane,
pagace s balkanskym syrem,
kynuté těsto na pagace,
předkládané placky se syrem,
předkládané kynuté těsto,
překládané máslové těsto,
prekladane pagáče,
pagace skvarkove prekladane,
pagáč z kefiru,
testo na kynute pagacky
Suroviny:
voda,
kefír,
máslo,
žloutek,
sůl,
mouka hladká,
droždí,
sádlo,
sýr nastrouhaný,
bílek,
semínka sezamová
Komentáře (9)
Hedwika: už jsem potkala recepty, kde dělají těsto na překládané pečivo v pekárně....ale z ní vytáhneš těsto sice krásně nadýchané, zároveň příjemně teplé - to by se máslo nebo sádlo, které do něj potřebuješ zabalit, rozpustilo a vyteklo. Proto ho dělám ručně a kynu ho v lednici.
Ano, náplň můžeš změnit podle sebe
Úžasná inspirace, díky!! Při čtení receptu mne napadlo: použít česnekové pesto místo sýru, ale to by nebyly Pagáčky se sýrem