Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 064 kJ / 493 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,62 g |
Tuky | 27,82 g |
Vláknina | 5,66 g |
Cholesterol | 96 mg |
Sodík | 105 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 10,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní vepřový kotlet
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n8vp
Moje poznámka
Pikantní vepřový kotlet
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n8vp
Nejnovější recepty
Ostružinové kousky s tvarohem
Přidáno před 2 hodinami
Rychlá květáková polévka
Přidáno před 2 hodinami
Převalovaná meruňková buchta podle Ivety Fabešové
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí karbanátky se sýrem a květáková kaše (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 15 hodinami
Brambůrky z mikrovlnky
Přidáno před 18 hodinami
Letní plněné cukety
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drobenkový koláč s tvarohem a ovocem
Zbynek Hladik před 50 minutami
Perník s rybízem
veronika_straka před 1 hodinou
Zapečený sýrový květák
wimra před 4 hodinami
Rajčatový salát II.
radbastim před 4 hodinami
Vepřové nudličky v divoké omáčce
Jan Nemec před 12 hodinami
Marinovaná krkovice s brambory na šlehačce
Ketynna před 13 hodinami
Zapékané bramborové pikantule
Lucie1001 před 14 hodinami
Cukeťák
Hejhulka007 před 15 hodinami
Tématické fráze:
vepřové kotlety,
veprovy kotlet,
vepřové kotlety recept,
pikantní kotlety,
vepřový kotlet recepty,
recepty veprovy kotlet,
kotleta recepty,
kotleta recept,
kotlety recept,
vepřová kotleta,
recepty na vepřové kotlety,
recepty z kotlety,
jak udělat kotletu,
jak udělat vepřové kotlety,
pikantní kotlety s rýží,
jak udělat vepřový kotlet,
jak udělat kotlety,
recepty z vepřové kotlety,
videnska kotleta,
kotlety recepty
Suroviny:
kotleta,
pepř,
sůl,
olej,
česnek,
paprika čerstvá zelená,
hlíva ústřičná,
protlak rajčatový
Komentáře (32)
Za prvé proto, že kotlet neexistuje, je jen kotleta a za druhé, ty kotlety jsou rozmašírované tak natenko, že je, přes ně, vidět až do Vídně. To maso nemůže být vůbec šťavnaté, maso se naklepává jemně, ne tak, že je tři milimtry silné. Ale jinak to vypadá náramně, tohle může být dobré jídlo. Zkusím, ale bez té Vídně.