Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 141 kJ / 34 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,97 g |
Tuky | 0,17 g |
Vláknina | 4,14 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 6,21 g |
Postup přípravy
Krok 1: Čerstvé syrové ryby zbavíme kůže a nakrájíme na kostičky.
Krok 2: Kousky ryby dáme do velké, nekovové mísy a přelijeme šťávou z limetek, přidáme cibuli, nasekanou chilli papričku, podle chuti dosolíme, opepříme, přidáme hrst nasekaného čerstvého koriandru a necháme v chladnu uležet. Limeta nám rybu uvaří za 2 hodiny.
Druhý den je ryba bezkonkurenční.
Druhý den je ryba bezkonkurenční.
Zveřejněno 20. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Peruánské ceviche
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z0K2
Moje poznámka
Peruánské ceviche
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z0K2
Nejnovější recepty
Pohanková kaše s tofu
Přidáno před 2 hodinami
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno před 5 hodinami
Vanilkový máslový korpus
Přidáno před 7 hodinami
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno před 9 hodinami
Hokaido krémová polévka s kokosovým mlékem
Přidáno před 11 hodinami
Bramborové taštičky se švestkovými povidly
Přidáno 20. 10. 2025 20:08:03
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejlepší vyprošťovací česnečka
Vanous.lukas před 5 minutami
Kuřecí polévka
Kajkajak před 1 hodinou
Karlovarský knedlík
Kajkajak před 1 hodinou
Kokosová sváteční bábovka
irenaM před 2 hodinami
Linecké těsto z cukrářského učiliště" pro začátečníky"
Marketa75 před 2 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Mirrika před 2 hodinami
Extra jablkový koláč
Eva_H před 3 hodinami
Rajská omáčka (jednoduchá a rychlá)
VeronikaRob před 3 hodinami
Vločkový nákyp s jablky neboli jablkový vločkovec
Masulka1967 před 5 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
FranTisket před 5 hodinami
Tématické fráze:
peruánská kuchyně recepty,
peruánská kuchyne,
peruánské jídlo,
cheviche,
seviche,
ceviche z tresky,
peruánská kuchařka,
seviche recept,
ceviche z lososa,
recept seviche,
caviche,
peruánská jídla,
geviche,
cheviche recept,
rybý recepty,
lososovy ceviche,
recept na seviche,
peruanska polévka,
sevitche,
peruánská kuchyně recept
Suroviny:
pangasius,
cibule červená,
chilli paprika čerstvá,
sůl,
pepř mletý,
koriandr čerstvý
Komentáře (11)
Dělávám podobně tuvodního kapříka jako studený předkrm
No, na rozdíl od přidaných foteček další stejný recepis sem vkládat nebudu, na to jsou zde jiní, že