Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 465 kJ / 1 067 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 173,33 g | 
| Tuky | 29,44 g | 
| Vláknina | 11,65 g | 
| Cholesterol | 457 mg | 
| Sodík | 480 mg | 
| Sůl | 1,18 g | 
| Sacharidy | 23,55 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 2. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Kuřecí kousky s hlívou v kapustě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QG79
Moje poznámka
					
				
Kuřecí kousky s hlívou v kapustě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QG79
Nejnovější recepty
	
			
	
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 52 minutami
	
			
	
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 4 hodinami
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 16 minutami
	
			
	
Východňarské halušky z Porúbky od Michalovců
Merylas před 17 minutami
	
			
	
Třená buchta
Martina Veveruska před 21 minutami
	
			
	
	
Vykrajované ořechové měsíčky
@Monika před 51 minutami
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 3 hodinami
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 5 hodinami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 6 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 7 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 7 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 7 hodinami
						Tématické fráze:
						
							kuřecí maso s hlívou a kapustou, 
						
						
							kuřecí kousky s hlívou
						
					
						Suroviny:
						
							kapusta, 
						
						
							prsa kuřecí, 
						
						
							hlíva ústřičná, 
						
						
							cibule, 
						
						
							česnek, 
						
						
							protlak rajčatový, 
						
						
							smetana zakysaná, 
						
						
							olej, 
						
						
							sůl, 
						
						
							pepř, 
						
						
							koření
						
					
	
			
	
	
	
	
	
	
	
	
Komentáře (5)