Suroviny
Porce: 3 - 4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 960 kJ / 707 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 107,56 g |
| Tuky | 14,84 g |
| Vláknina | 8,40 g |
| Cholesterol | 225 mg |
| Sodík | 322 mg |
| Sůl | 0,75 g |
| Sacharidy | 23,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 3. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jelení kostky na pepři z pomalého hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/54W8
Moje poznámka
Jelení kostky na pepři z pomalého hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/54W8
Nejnovější recepty
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 3 hodinami
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 6 hodinami
Brynzové halušky
Přidáno před 8 hodinami
Sýrové placky
Přidáno před 11 hodinami
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 12 hodinami
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 1 hodinou
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 2 hodinami
Svačinové sendviče
Kajkajak před 2 hodinami
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 3 hodinami
Jarní salát
Kajkajak před 4 hodinami
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 5 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 5 hodinami
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 5 hodinami
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 6 hodinami
Tiramisu od Itala
Chasti před 6 hodinami
Tématické fráze:
recepty z jelena,
jelení maso v pomalém hrnci,
jelen recept,
srnčí maso v pomalém hrnci,
recepty jelen,
jelení maso recepty,
srnči v pomalém hrnci,
jelení maso pomalý hrnec,
jelení maso v v pomalém hrnci,
jelení recepty,
jelení guláš v pomalém hrnci,
jelení gulas pomalý hrnec,
jelen recepty,
recepty z pomalého hrnce,
jelení maso v pepři,
jelení maso pomalí hrnec recept,
jejení na pepři,
zvěřinový guláš v pomalém hrnci,
recept z jelena,
jelení maso- co mám ráda recepty
Suroviny:
kýta jelení,
pepř drcený,
pepř sečuánský,
pepř cayenský,
sůl,
pivo černé,
fazolky zelené,
slanina,
olej,
brambory,
cibule
Komentáře (7)