Jelení kostky na pepři z pomalého hrnce

terezicka1 Kuchařka: terezicka1

Doba přípravy: 15 minut plus 7 hodin pomalení 3 - 4 porce Pomalý hrnec 6 názorů

Suroviny

500 g jelení kýty
špetku drceného pepře
špetku sečuánského pepře
špetku cayenského pepře
sůl
200 ml černého piva
fazolky
slanina
lžíce oleje
brambory
2 cibule
Recept si zatím oblíbilo 7 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Maso naložíme do pepřů a deci oleje. Připravíme si kastrůlek a v něm osmahneme do zlatova cibuli pokrájenou na kostičky.

  2. Přidáme maso a necháme zatáhnout. Pak přendáme do pomalého hrnce, podlijeme hrnkem vody a pivem. Pomalíme 7 hodin na Low.

  3. Pak zahustíme a dochutíme solí, popřípadě sečuánským mletým pepřem.

  4. Fazolky předvaříme krátce v osolené vodě a pak vhodíme do studené vody. Na másle pak orestujeme slaninu a přidáme fazolky.

  5. Krátce orestujeme, osolíme a opepříme. Podáváme s různě upravenými brambory.

Poznámka

Další mé recepty najdete zde:http://vareniapeceni.cz/

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Jelení kostky na pepři z pomalého hrnce

Tématické fráze: srnčí maso v pomalém hrnci jelení maso recepty srnči v pomalém hrnci jelení maso v pomalém hrnci jelen recepty jelení maso v pepři jelení maso pomalí hrnec recept jejení na pepři zvěřinový guláš v pomalém hrnci recepty z pomalého hrnce jelení kostky na pivu recepty na jelení maso cikanska pecene z jelena jelení ragů v pomalém hrnci recepty na jelena danci maso v pomalém hrnci srnčí z pomalého hrnce hovězí ragů v pomalém hrnci mufloní kotleta jelení kostky na pivě

Zapomněl/a jsem heslo