Jelení kostky na pepři z pomalého hrnce

Pomalý hrnec Doba přípravy: 15 minut plus 7 hodin pomalení 6 názorů

Pomalý hrnec Doba přípravy: 15 minut plus 7 hodin pomalení 6 názorů

Suroviny 3 - 4 porce

500 g jelení kýty
špetku drceného pepře
špetku sečuánského pepře
špetku cayenského pepře
sůl
200 ml černého piva
fazolky
slanina
lžíce oleje
brambory
2 cibule

Postup přípravy receptu

  1. Maso naložíme do pepřů a deci oleje. Připravíme si kastrůlek a v něm osmahneme do zlatova cibuli pokrájenou na kostičky.

  2. Přidáme maso a necháme zatáhnout. Pak přendáme do pomalého hrnce, podlijeme hrnkem vody a pivem. Pomalíme 7 hodin na Low.

  3. Pak zahustíme a dochutíme solí, popřípadě sečuánským mletým pepřem.

  4. Fazolky předvaříme krátce v osolené vodě a pak vhodíme do studené vody. Na másle pak orestujeme slaninu a přidáme fazolky.

  5. Krátce orestujeme, osolíme a opepříme. Podáváme s různě upravenými brambory.

Poznámka od kuchařky

Další mé recepty najdete zde:http://vareniapeceni.cz/

Komentáře k receptu Jelení kostky na pepři z pomalého hrnce

Tématické fráze: recepty z jelena jelení maso v pomalém hrnci jelen recept srnčí maso v pomalém hrnci recepty jelen jelení maso recepty srnči v pomalém hrnci jelení maso pomalý hrnec jelení maso v v pomalém hrnci jelení recepty jelení guláš v pomalém hrnci jelení gulas pomalý hrnec jelen recepty recepty z pomalého hrnce jelení maso v pepři jelení maso pomalí hrnec recept jejení na pepři zvěřinový guláš v pomalém hrnci recept z jelena jelení maso- co mám ráda recepty