Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jelení kostky na pepři z pomalého hrnce

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

terezicka1 terezicka1

Snadný

Doba přípravy 435 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 420 min

435 min (15 min příprava + 420 min tepelná úprava)

Suroviny

Porce: 3 - 4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 960 kJ /
707 kcal
Bílkoviny107,56 g
Tuky14,84 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 225 mg
Sodík 322 mg
Sůl0,75 g
Sacharidy23,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso naložíme do pepřů a deci oleje. Připravíme si kastrůlek a v něm osmahneme do zlatova cibuli pokrájenou na kostičky. Krok 2: Přidáme maso a necháme zatáhnout. Pak přendáme do pomalého hrnce, podlijeme hrnkem vody a pivem. Pomalíme 7 hodin na Low. Krok 3: Pak zahustíme a dochutíme solí, popřípadě sečuánským mletým pepřem. Krok 4: Fazolky předvaříme krátce v osolené vodě a pak vhodíme do studené vody. Na másle pak orestujeme slaninu a přidáme fazolky. Krok 5: Krátce orestujeme, osolíme a opepříme. Podáváme s různě upravenými brambory.

Zveřejněno 1. 3. 2016

Poznámka autorky terezicka1

Další mé recepty najdete zde:http://vareniapeceni.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jelení kostky na pepři z pomalého hrnce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/54W8

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jelení kostky na pepři z pomalého hrnce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/54W8

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
recepty z jelena, jelení maso v pomalém hrnci, jelen recept, srnčí maso v pomalém hrnci, recepty jelen, jelení maso recepty, srnči v pomalém hrnci, jelení maso pomalý hrnec, jelení maso v v pomalém hrnci, jelení recepty, jelení guláš v pomalém hrnci, jelení gulas pomalý hrnec, jelen recepty, recepty z pomalého hrnce, jelení maso v pepři, jelení maso pomalí hrnec recept, jejení na pepři, zvěřinový guláš v pomalém hrnci, recept z jelena, jelení maso- co mám ráda recepty

Suroviny:
kýta jelení, pepř drcený, pepř sečuánský, pepř cayenský, sůl, pivo černé, fazolky zelené, slanina, olej, brambory, cibule

Přidat fotografie receptu