Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Milena řezy

Milena řezy si zamilujete na první ochutnání. Vláčný nadýchaný korpus, který nádherně voní kávou, je potřený tvarohovým krémem. Aby to nebyl jen tak obyčejný krém, je v něm rozpuštěná čokoládová tyčinka Milena.

Hodnocení receptu je 4,9 (22×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

IvettaG IvettaG

Náročný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 30 min

60 min (30 min příprava + 30 min tepelná úprava)

Suroviny pro 1

1

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie18 748 kJ /
4 481 kcal
Bílkoviny152,45 g
Tuky156,54 g
Vláknina28,50 g
Cholesterol 1,39 g
Sodík 715 mg
Sůl1,49 g
Sacharidy601,37 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Instantní kávu uvaříme a smícháme s moukou a kypřicím práškem, vejci, cukrem, kakaem, mlékem a olejem. Krok 2: Pečeme 30 minut při 180 °C. Po upečení necháme vychladnout. Krok 3: Rozpustíme čokoládové tyčinky spolu s lžící mléka, stále mícháme a po částečném zchladnutí vyšleháme s máslem a tvarohem. Krok 4: V druhé míse vyšleháme pevnou šlehačku ze smetany a 2 lžic cukru a opatrně vmícháme do tvarohového krému. Krok 5: Krém natřeme na korpus a posypeme grankem.

Videonávod: Jak na dokonalou šlehačku

Zveřejněno 31. 7. 2014

Poznámka autorky IvettaG

Pokud budete dělat na klasický vyšší plech, doporučuji dvojitou dávku z tyčinek Milena, tvarohu, másla a smetany :-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Milena řezy

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/77ww

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Milena řezy

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/77ww

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (13)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Upekla jsem Milena řezy na zítra ke kávičce. Krémík je dobrý<3:-K. Věřím, že zítra budou návštěvě chutnat:-K<3. Dovolila jsem si přidat fotečku. krájet se bude až zítra:-)

Dnes jsme děla milena řezy, a všem chutnaly :-):-)

výborné řezy moc chutnali všem:-K:yes:

alena holbova 3. 3. 2016 21:53
Vypada super kolacik ale miesto Mileny by som dala Kofilu,tu mam radsej...
:yes:facebook

Jaroslava 2. 3. 2016 11:52
Může být dobré, ale na velký plech z dvojité dávky 4 smetany, 8 čokolád atd. finančně pěkně náročné.

Vyzkouším-bude to dobrota :)

Po přečtení návodu na Milena řezy mi tečou sliny,.budu to muset taky vyzkoušet.Papa věra:-))

Včera som robila a musím povedať že zákusok je dobrý ale myslím,že či by som dala obyčajnú čokoládu,alebo Milenu,asi by nebol v chuti žiadny rozdiel :-) Inak korpus je moc dobrý,aj krém,pripomína mi Pribináček,alebo niečo také :-8;-)

Tyčinku Milenu mám najradšej zo všetkých :-p a aj ostatné suroviny sú moc :-*:-*:yes: Musím vyskúšať :-)

jé, to bych si dala ;-) ukládám a určitě někdy zkusím :yes:

Tématické fráze:
recepty na vyzkoušené dobré řezy, milka řezy, čokoláda milena, granko řezy, milena, krem milena, dobré řezy, krém z čokolády milena, krem z mileny, milena řez, milena krem, top recepty rezy, krém z čokolady.milena, granco řezy, krém z čokolády mileny, rezy s cokoladou milena, tyčinka milena, řezy milka, milka rez, vyzkoušené recepty řezy

Suroviny:
káva rozpustná, mouka polohrubá, kypřící prášek do pečiva, vejce, cukr krystal, kakao, mléko, olej, tyčinky, máslo, tvaroh, smetana ke šlehání, cukr, kakao granko

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu