Postup přípravy
Zveřejněno 20. 3. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová panenka a žampiony se sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9NYx
Moje poznámka
Vepřová panenka a žampiony se sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9NYx
Nejnovější recepty
Šťavnatí švábi
Přidáno před 11 hodinami
Těstoviny zapečené s brokolicí a šunkou
Přidáno před 13 hodinami
Kapustová polévka s houbami
Přidáno před 16 hodinami
Pomazánka z pečeného česneku a špetky parmazánu
Přidáno před 19 hodinami
Boloňská čočková omáčka
Přidáno před 19 hodinami
Domácí qurrito z HF
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sumec keříčkovec na kmínu
Kajkajak před 2 hodinami
Dršťková polévka
Sahula před 4 hodinami
Dršťková polévka z jižní Moravy
Sahula před 4 hodinami
Kuřecí kousky v zakysané smetaně s česnekem
MarketaAn před 4 hodinami
Škvarkový koláč (placky)
Merylas před 6 hodinami
Indický Naan chléb
Vinka před 6 hodinami
Krupicová kaše
Roobass před 9 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Nanina před 9 hodinami
Pikantní zeleninovo-těstovinový salát
Jan Nemec před 9 hodinami
Kuře na kari s jablky
hajibuni před 9 hodinami
Tématické fráze:
vepřová panenka na žampionech se smetanou,
veprova panenka se zampiony,
žampionový dip,
vepřová panenka na žampionech,
vepřová panenka se sýrem,
vepřová panenka s žampiony,
panenka na žampionech,
zampionovy dyp,
vepřova panenka na na žampionech,
vepřová panenka se zampiony recept,
vepřová panenka na smetaně s žampiony,
vepřová panenka se žampionama,
recept veprova panenka se zampiony,
vepřová panenka s žampiony videorecept,
vepřová panenka s žampiony a sýrem,
vepřová panenka plnena žampiony,
panenka žampiony snetana recept,
vepř panenka se žampiony,
panenka se žampiony a smetanou,
recept vepřová panenka se žampiony na griu
Suroviny:
panenka vepřová,
koření 7 pepřů,
sůl,
žampióny,
smetana,
sýr strouhaný,
pepř
Komentáře (5)
Rozdíl mezi omáčkou a dipem je v tom, že omáčkou pokrm zalijete, kdežto dip je v hlubší nádobě a namáčíte. Žampionový dip hodný toho názvu by musel být z velmi jemně pokrájených, ale spíš asi nastrouhaných žampionů.
ivulinka:7 druhov korenia je: biele cierne, cervene atd. a dostat ho, aspon u nas v obchode, v pseudo mlynceku na korenie a stoji cca 4€. Pseudomlyncek spominam iba preto, ze je opat neplnitelny. A predpokladam, ze ide o taveny syr, bud v crievku alebo trojuholnikovy.
http://nakup.itesco.cz/cs-CZ/ProductDetail/Product...
A jaký sýr použijete na přípravu omáčky?
Díky