Postup přípravy
Zveřejněno 20. 3. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová panenka a žampiony se sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9NYx
Moje poznámka
Vepřová panenka a žampiony se sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9NYx
Nejnovější recepty
Švestkový koláč se skořicí
Přidáno před 5 hodinami
Švestkový koláč s drobenkou II
Přidáno před 5 hodinami
Pão de Queijo
Přidáno před 6 hodinami
Rohlíky I
Přidáno před 9 hodinami
Lilek s bazalkovým dipem
Přidáno před 9 hodinami
Veka z kefíru
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meloun s balkánským sýrem
Lahvacek před 3 hodinami
Vepřová po bulharsku
Kajkajak před 5 hodinami
Knedlík z domácí pekárny
vladhn před 5 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
phanusov před 5 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
alcerm před 6 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
High-5 před 7 hodinami
Gnocchi se špenátem a lososem
LenkaVojtechova před 7 hodinami
Hrníčkový ovocný koláč
Lucie Hertlova před 7 hodinami
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem
Mika1307 před 7 hodinami
Vláčná mramorová bábovka
Amater.fillip před 7 hodinami
Tématické fráze:
vepřová panenka na žampionech se smetanou,
veprova panenka se zampiony,
žampionový dip,
vepřová panenka na žampionech,
vepřová panenka se sýrem,
vepřová panenka s žampiony,
panenka na žampionech,
zampionovy dyp,
vepřova panenka na na žampionech,
vepřová panenka se zampiony recept,
vepřová panenka na smetaně s žampiony,
vepřová panenka se žampionama,
recept veprova panenka se zampiony,
vepřová panenka s žampiony videorecept,
vepřová panenka s žampiony a sýrem,
vepřová panenka plnena žampiony,
panenka žampiony snetana recept,
vepř panenka se žampiony,
panenka se žampiony a smetanou,
recept vepřová panenka se žampiony na griu
Suroviny:
panenka vepřová,
koření 7 pepřů,
sůl,
žampióny,
smetana,
sýr strouhaný,
pepř
Komentáře (5)
Rozdíl mezi omáčkou a dipem je v tom, že omáčkou pokrm zalijete, kdežto dip je v hlubší nádobě a namáčíte. Žampionový dip hodný toho názvu by musel být z velmi jemně pokrájených, ale spíš asi nastrouhaných žampionů.
ivulinka:7 druhov korenia je: biele cierne, cervene atd. a dostat ho, aspon u nas v obchode, v pseudo mlynceku na korenie a stoji cca 4€. Pseudomlyncek spominam iba preto, ze je opat neplnitelny. A predpokladam, ze ide o taveny syr, bud v crievku alebo trojuholnikovy.
http://nakup.itesco.cz/cs-CZ/ProductDetail/Product...
A jaký sýr použijete na přípravu omáčky?
Díky