Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 269 kJ / 2 932 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 232,80 g |
Tuky | 208,38 g |
Vláknina | 12,24 g |
Cholesterol | 709 mg |
Sodík | 677 mg |
Sůl | 1,21 g |
Sacharidy | 27,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hověží krk " COUNTRY "
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lxY6
Moje poznámka
Hověží krk " COUNTRY "
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lxY6
Nejnovější recepty
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno před 5 hodinami
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 11 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 12 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovesné placičky s brokolicí
Brumaire před 5 minutami
Sirup z kopřiv
Sarka3 před 1 hodinou
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Gourmandise před 1 hodinou
Domácí krtkův dort
Ivinaa před 2 hodinami
Kedlubny do mrazáku
Merylas před 3 hodinami
Nadýchaný perník
ferda30 před 4 hodinami
Krůtí kousky s mrkví a žampiony
Ivca14 před 7 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
Ivca14 před 7 hodinami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 7 hodinami
Tématické fráze:
hovězí krk,
hovězí krk recepty,
hovězi krk recept,
recepty hovězí krk,
recepty z hovězího krku,
hovězí krk podplečí,
recept na hovězí krk,
recept hovězí krk,
hovězí podplečí,
recepty na hovězí krk,
hovězí krk podplečí recepty,
co uvarit z hoveziho krku,
recepty hovězí maso z krku,
hovězí krk podplečí recept,
hovězí podplečí recepty,
hovězí maso z krku,
hovězí pečeně z krku,
recept z hovězího krku,
hovězí maso krk recepty,
hovězí maso krk
Suroviny:
krk hovězí,
koření country,
pivo světlé,
rajče,
cibule,
okurky sterilované,
vejce,
sůl,
pepř,
jíška světlá instantní
Komentáře (12)
Recept vypadá moc hezky, fotografie také, takže bod i ode mě.