Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Milánské špagety

Milánské špagety jsou jednodušší, rychlejší i levnější sestrou boloňských špaget. Omáčku připravíme ze žampionů, šunky a kečupu. Jednotlivé porce na talíři posypeme nezbytným strouhaným sýrem.

Hodnocení receptu je 4,5 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

toprecepty.cz toprecepty.cz

Snadný

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 15 min

25 min (10 min příprava + 15 min tepelná úprava)

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 415 kJ /
1 772 kcal
Bílkoviny99,50 g
Tuky26,32 g
Vláknina25,00 g
Cholesterol 158 mg
Sodík 2,11 g
Sůl5,04 g
Sacharidy272,70 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Špagety uvaříme podle návodu na obalu. Krok 2: Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Žampiony nakrájíme na plátky, šunku na nudličky. Krok 3: Do kastrolu dáme máslo, zpěníme cibuli, přidáme y žampióny, šunku a dusíme asi 12 minut. Přidáme kečup, osolíme, opepříme. Krok 4: Promícháme s uvařenými špagetami. Porce sypeme strouhaným sýrem.

TIP: 15 nejoblíbenějších špagetových receptů

Zveřejněno 18. 2. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Milánské špagety

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/JE9

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Milánské špagety

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/JE9

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (8)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

To opravdu nemá s Milánskými špagetami vůbec nic podobného, možná ty špagety, tím neříkám , že je umím super, ale z našich surovin za rozumný peníz se dá vykouzlit lepší jídlo, hlavně tam nepatří kečup:no::no:

Ivana41: A myslíš, že tvoj recept to má ? Teraz budeš haniť všetky recepty s podobným názvom ako máš ty? :-(

Jik: ten recept je tady už 6 let,na to asi nikdo nebude reagovat.Já osobně moc “itálii“ nevařím,ale klidně bych si recept na “pravé italské špagety “ přečetl.Klidně ho přidejte do komentářů:yes:

dobrý den , toto nejsou milánské špagety. To je recept na
" milánské špagety" z knihy Receptura teplých pokrmů z tuším 60 let , podle kterých se učilo na učilištích , a v jejíchž receptech byl zohledněna nedostupnost originálních surovin. Kečup na italské těstoviny nepatří . Tím nechci říci, že to musí být nedobré..

Dobré, jen jsem dala místo kečupu, který nemusím, hustý protlak. :yes:

:yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes:

Výborné,jenom jsem neměla čerstvé žampiony,dala jsem naložené a bylo to supr:yes:

Tématické fráze:
milánská omáčka na špagety, milanska omacka, milanske testoviny, milanské těstoviny, milánské špagety s kuřecím masem, milánské špagety s mletým masem, milanska smes, spagety, spagety recept, spageti recept, těstoviny po milánsku, milánského špagety, milánskéšpagety, recepty na špagety, recept špagety, milánské těstoviny recept, špagety s milánskou směsí, špagety s milánskou omáčkou, milanske testoviny recept, milánké špagety

Suroviny:
těstoviny špagety, šunka, žampióny, sýr nastrouhaný, cibule, máslo, sůl, pepř mletý, kečup sladký

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu